Κεφάλαιο 252

9K 186 17
                                    

Harry's POV

«Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά» Ο καθηγητής της Τέσσα χαμογελά.

«Ναι,» Γιατί στο καλό βρίσκεται εδώ;

«Ο καθηγητής Σότο μένει στο Σιάτλ πλέον.» Η Τέσσα με ενημερώνει.

Φυσικά και μένει.

«Βολικό». Λέω κάτω από την ανάσα μου. Η Τέσσα με ακούει και απαλά με σκουντάει με τον αγκώνα της και εγώ τυλίγω το χέρι μου στην μέση της.

Τα μάτια του Τζόνα μετακινούνται ελαφρώς στο χέρι μου γύρω από την Τέσσα και ξανά πίσω στο πρόσωπο της. Είναι πιασμένη, καθίκι. «Ναι, μεταφέρθηκα στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ μερικές εβδομάδες πριν. Έκανα αίτηση για δουλειά πριν μήνες και τελικά την πήρα. Η μπάντα μου ήταν έτοιμη για μια αλλαγή έτσι και αλλιώς.» Μας λέει.

«Οι Reckless Few θα παίζουν εδώ απόψε και κάθε βράδυ εάν μπορέσουμε να τους πείσουμε για αυτό.» Ο Κρίστιαν καυχιέται. Ο Τζόνα χαμογελάει και κοιτά κάτω στις μπότες του.

«Θα μπορούσαμε να το διευθετήσουμε αυτό.» λέει. «Ας πάω καλύτερα να ετοιμαστώ για την σκηνή»

«Ναι, πήγαινε. Μην μας αφήνεις σε αναμονή.» Ο Κρίστιαν ακουμπά την πλάτη του Σότο και ο καθηγητής γυρίζει να χαμογελάσει στην Τέσσα μια τελευταία φορά προτού φύγει ανάμεσα στο κοινό για να πάρει το βήμα στη σκηνή.

«Η μπάντα είναι απίστευτη, περίμενε μέχρι να τους ακούσεις!» Ο Βανς χειροκροτάει μια φορά προτού τυλίξει τα χέρια του γύρω από την Κίμπερλι και την οδηγήσει σε ένα τραπέζι μπροστά από την σκηνή.Τους έχω ήδη ακούσει και δεν είναι απίστευτοι.

Η Τέσσα γυρνά σε εμένα με ένα νευρικό βλέμμα. «Είναι καλός, θυμήσου ότι σου έδωσε μια βεβαίωση χαρακτήρα.»

«Όχι, δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο για εκείνον. Εκτός από το γεγονός ότι του αρέσεις και τώρα μένει μυστηριώδες στο Σιάτλ, διδάσκοντας στο δικό σου πανεπιστήμιο.»

«Τον άκουσες ότι μας είπε πως έχει κάνει αίτηση μήνες πριν, και δεν του αρέσω.»

«Ναι του αρέσεις.»

«Νομίζεις ότι όλοι με γουστάρουν.» Αντιμιλάει. Δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής ώστε να πιστέψει ότι έχει αγνές προθέσεις.

«Ας κάνουμε μια λίστα τότε; Έχουμε τον Ζέιν, τον ηλίθιο τον Τρέβορ, το καθίκι τον σερβιτόρο... ποιος μου λείπει; Α ναι, και τώρα μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τον καθηγητή σου που σε κατασκοπεύει.»

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα