Κεφάλαιο 263

6.4K 160 49
                                    

Harry's POV

«Που είσαι;» Η θυμωμένη φωνή του ηχεί στον διάδρομο και σέρνεται μέσα στην κουζίνα. Η μπροστινή πόρτα χτυπά και πετάγομαι από την καρέκλα της κουζίνας, αρπάζοντας το βιβλίο μου στα χέρια μου. Ο ώμος μου χτυπάει στο μπουκάλι πάνω στο τραπέζι, κάνοντάς το να σπάσει στο πάτωμα σε πολλά κομμάτια. Το καφέ υγρό καλύπτει το πάτωμα και εγώ βιάζομαι να το κρύψω πριν με βρει και δει τι έκανα.

«Ανν! Ξέρω ότι είσαι εδώ.» Φωνάζει ξανά. Η φωνή είναι πιο κοντινή τώρα. Τα μικρά μου χέρια τραβάνε την πετσέτα από τον φούρνο και την πετάω στο πάτωμα για να καλύψω το χάλι που έκανα.

«Που είναι η μαμά σου;» Πετάγομαι πίσω από τον ήχο της φωνής του.

«Δεν.. δεν είναι εδώ.» Του λέω και σηκώνομαι στα πόδια μου.

«Τι στο διάολο έκανες;» Φωνάζει, σπρώχνοντας με για να δει το χάος που έκανα. Δεν το ήθελα. Ήξερα πως θα νευρίαζε.

«Αυτό το μπουκάλι ουίσκι ήταν μεγαλύτερο από εσένα.» Λέει. Κοιτάζω πάνω το κόκκινο πρόσωπό του και παραπατάει. «Έσπασες το γαμημένο μου μπουκάλι.» Η φωνή του μπαμπά μου είναι σιγανή. Πάντα έτσι ακούγεται όταν γυρίζει σπίτι τελευταία.

Κάνω πίσω, μόνο μερικά μικρά βήματα. Αν απλά μπορέσω να πάω επάνω, θα ξεφύγω. Είναι πολύ μεθυσμένος για να με ακολουθήσει πάνω στις σκάλες. Την προηγούμενη φορά είχε πέσει.

«Τι είναι αυτό;» Τα θυμωμένα μάτια του εστιάζουν στο βιβλίο μου. Το αγκαλιάζω πιο σφιχτά στο στήθος μου. Όχι. Όχι και αυτό.

«Έλα εδώ αγοράκι.» Κάνει κύκλους γύρω μου.

«Σε παρακαλώ μη.» Παρακαλώ τον άντρα καθώς σχίζει το αγαπημένο μου βιβλίο από τα χέρια μου. Η κυρία Τζόνσον λέει πως είμαι καλός αναγνώστης, καλύτερος από οποιοδήποτε άλλον στην Πέμπτη τάξη.

«Έσπασε το μπουκάλι μου οπότε πρέπει και εγώ να σπάσω κάτι δικό σου.» Χαμογελάει. Κάνω πίσω καθώς εκείνος σχίζει το βιβλίο μου στα δύο. Καλύπτω τα αυτιά μου και παρακολουθώ καθώς ο Γκάτσμπι και η Ντέιζι επιπλέουν στο δωμάτιο σε ένα άσπρο χάος. Αρπάζει μερικές σελίδες στον αέρα και τις σχίζει σε μικρά κομμάτια.

Δεν μπορώ να συμπεριφερθώ σαν μωρό, δεν μπορώ να κλάψω. Είναι απλά ένα βιβλίο. Είναι απλά ένα βιβλίο.

Τα μάτια μου καίνε αλλά δεν είμαι μωρό οπότε δεν μπορώ να κλάψω.

«Είσαι σαν και αυτόν, το ξέρεις; Με τα ηλίθια βιβλία σου.» Πετάει.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα