Κεφάλαιο 257

7.1K 155 33
                                    

Είμαι ξύπνια εδώ και πάνω από δύο ώρες, περιμένοντας τον Χάρρυ να ξυπνήσει. Μέχρι να κάνω μπάνιο και να ετοιμαστώ, η κουζίνα έχει καθαριστεί και έχω πάρει δύο παυσίπονα για να ξεφορτωθώ τις κράμπες και τον απίστευτο πονοκέφαλο μου, γυρνώ στο δωμάτιο για να τον ξυπνήσω εγώ η ίδια.

Κουνάω απαλά το χέρι του και ψιθυρίζω το όνομά του, δεν δουλεύει.

«Χάρρυ, ξύπνα» γραπώνω με δύναμη τον ώμο του και αναπηδώ όταν η εικόνα της μητέρας που να τραβά το κοιμισμένο σώμα του πατέρα μου από τον καναπέ εμφανίζεται στο μυαλό μου. Όλο το πρωί έχω τις σκέψεις που προσπαθώ να αποφύγω της μητέρας μου και του σπαραξικάρδιου μαθήματος ιστορίας που είχα χθες το βράδυ. O πατέρας μου κοιμάται ακόμα, φαντάζομαι ότι είναι κουρασμένος από τη σύντομη επίσκεψή της κι αυτός.

«Όχι» μουγκρίζει κοιμισμένα.

«Αν δεν σηκωθείς τότε θα πάω μόνη μου στο σπίτι του πατέρα σου.» λέω, γλιστρώντας τα πόδια μου στα φλατ παπούτσια μου. Έχω πολλά ζευγάρια TOMS, αλλά πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να φοράει αυτό το ζευγάρι το ανοιχτό καφέ πλεκτό περισσότερο. Ο Χάρρυ τα φωνάζει: 'γελοία μοκασίνια' αλλά αγαπώ τα άνετα παπούτσια.

Μουγκρίζει και γυρνάει πάνω στο στομάχι του, σπρώχνοντας τον εαυτό του πάνω στους αγκώνες του. Τα μάτια του είναι ακόμα κλειστά και γυρνά το κεφάλι του προς τα μένα. «Όχι, δεν θα πας.» Το ήξερα ότι δεν θα του άρεσε αυτή η ιδέα, αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που το χρησιμοποίησα, για να πάρω τα οπίσθια του από το κρεβάτι.

«Σήκω τότε, έχω ήδη κάνει μπάνιο και όλα» γκρινιάζω. Είμαι αγχωμένη που θα πάω στο σπίτι του Λίαμ και θα τον δω όπως και τον Κεν και τη Κάρεν ξανά. Μοιάζει με χρόνια από την τελευταία φορά που είδα τη γλυκιά γυναίκα να φοράει τη ποδιά με μοτίβο φράουλας που δεν βγάζει σχεδόν ποτέ από πάνω της.

«Γαμώτο!» παραπονιέται, ανοίγοντας το ένα μάτι. Συγκρατώ ένα γελάκι στην τεμπέλικη έκφραση που καλύπτει το πρόσωπό του. Είμαι κι εγώ κουρασμένη, πνευματικά και σωματικά, αλλά η ιδέα του να βγω από αυτό το διαμέρισμα με έχει ζωηρέψει τρομερά.

«Έλα εδώ πρώτα» ανοίγει και το άλλο μάτι και με ψάχνει. Τη στιγμή που βρίσκομαι δίπλα του στο κρεβάτι, γυρίζει το βαρύ του σώμα πάνω στο δικό μου, κλείνοντας με στη ζέστη του. Τρίβει επίτηδες τη σκληρότητά του πάνω μου, κουνώντας τους γοφούς του μέχρι να έχει φωλιάσει τέλεια ανάμεσα στους μηρούς μου, με την πρωινή του στύση να με βασανίζει πιέζοντας με.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now