Happy Valentine's Day

5.9K 120 7
                                    

Αυτό τεχνικά δεν είναι κεφάλαιο. Απλώς την περιόδο που η Anna έγραφε το βιβλίο αυτό, της ζητήθηκε από τους fan του Αfter να γράψει τι έκαναν η Tessa και ο Harry την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οπότε είναι μία αναδρομή στο παρελθόν και στο κόσμο του After είναι σχεδόν Απρίλιος.

(Μη με ρωτήσετε πώς γίνεται να είναι σχεδόν Απρίλιος αφού η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι 14 Φεβρουαρίου. Αυτό έγραψε η Anna στο κεφάλαιο σαν σημείωμα οπότε εκείνη ρωτήστε)

Απολαύστε το!

Liam's POV

«Ελπίζω η Ντανιέλ να πάρει τα λουλούδια που της έστειλα.» Λέω στον Χάρρυ. Δεν φαίνεται να με ακούει, ως συνήθως. Κοιτάζω πίσω στην οθόνη του υπολογιστή μου για να τσεκάρω την κατάσταση των τριών ντουζίνων από τριαντάφυλλα που έστειλα στην κοπέλα μου.

Η ιστοσελίδα με διαβεβαιώνει πως θα είναι προγραμματισμένα να σταλθούν την τελευταία ώρα των μαθημάτων της αλλά Νέα Υόρκη είναι αυτή και είμαι σίγουρη πως έχουν χιλιάδες παραγγελίες σήμερα. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο πολυάσχολη μέρα του χρόνου για τα ανθοπωλεία και η πιθανότητα να γίνει λάθος είναι πολύ υψηλότερη σήμερα. Ίσως θα έπρεπε να τους πάρω τηλέφωνο και να τους εξηγήσω είμαι στην άλλη μεριά της χώρας και θα κάνω τα πάντα για να διαβεβαιωθώ πως αυτά τα λουλούδια θα φτάσουν σε αυτό το όμορφο κορίτσι. Εύχομαι μόνο να ήμουν εκεί μαζί της για να δω το αστραφτερό χαμόγελό της όταν θα ανοίγει την κάρτα, για να ακούσω το γέλιο της όταν θα διαβάζει το απλό αλλά γλυκό ποίημα που της τύπωσα στην κάρτα.

«Λουλούδια για τι πράγμα;» Ο Χάρρυ σηκώνει το κεφάλι του να με κοιτάξει από το πείραγμα της τρύπας του τζιν του.

«Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.» Του λέω. Το βλέμμα στο πρόσωπό του μου λέει πως δεν έχει ιδέα για την σημερινή ημέρα. «Σήμερα είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν πήρες τίποτα στη Τέσσα;» Τον ρωτάω, παρόλο που ξέρω την απάντηση.

Η Τέσσα είναι κάτω με την μαμά μου, ψήνοντας κάτι που έχει κάνει ολόκληρο το σπίτι να μυρίζει κανέλα. Μου αρέσει που της αρέσει να περνάει χρόνο με την μαμά μου, ειδικά τώρα που χρειάζεται όλη την αγάπη που μπορεί να πάρει. Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό βέβαια, πρέπει να μείνω θετικός και όλα θα πάνε καλά.

«Σκατά.» Ο Χάρρυ γκρινιάζει.

«Δεν της πήρες τίποτα;» Τον ρωτάω ξανά. Σκεφτόμουν πως δεν θα της είχε πάρει και εκείνη δεν μου έχει αναφέρει ούτε μία φορά την σημερινή ημέρα.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα