Κεφάλαιο 215

6.8K 466 37
                                    

Tessa's POV 

 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Χάρρυ είχε το θράσος να με κατηγορήσει ότι προσπάθησα να μείνω έγκυος από αυτόν, ή ακόμα και να αναφέρει ότι υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα να το κάνω αυτό σε εκείνον ή σε εμένα. Όλα πήγαιναν τόσο καλά, απίστευτα καλά αλήθεια, σε αυτό το ζεστό τζακούζι μέχρι που ανέφερε το προφυλακτικό. Θα έπρεπε απλά να βγει από το νερό και να πάρει ένα, ξέρω ότι έχει μια στοίβα από αυτά πάνω πάνω στη βαλίτσα του. Τον έβλεπα να τα βάζει εκεί άτσαλα αφού του την είχα τακτοποιήσει τέλεια.

Μάλλον είναι απλά νευριασμένος με όλη αυτή τη φασαρία για το Σιάτλ, υπερέβαλλε και ίσως και εγώ έκανα το ίδιο.Εξαιτίας της ενόχλησης μου από το αγενές του σχόλιο και την καταστροφή της... στιγμής μας στο καυτό τζακούζι, χρειάζομαι ένα μπάνιο. Μερικά λεπτά αφού το νερό αρχίζει να χαλαρώνει τους σφιχτούς μου μύες, πιάνω το σαμπουάν..Ήμουν τόσο γρήγορη στο να τρέξω μακριά του που ξέχασα να πάρω το νεσεσέρ μου, υπέροχα.

«Χάρρυ;» φωνάζω, αμφιβάλλω για το αν μπορεί να με ακούσει με τον ήχο των τζετ όμως τραβάω την φλοράλ κουρτίνα και κοιτάω για αυτόν. Όταν δεν εμφανίζεται στην πόρτα περιμένω μερικά δευτερόλεπτα και παίρνω την πετσέτα που κρέμεται στη κρεμάστρα και την τυλίγω γύρω μου. Μόλις φτάνω στη βαλίτσα πάνω στο κρεβάτι, ακούω την φωνή του Χάρρυ.

«Έχετε άλλα διαμερίσματα να γεμίσετε;»λέει. Προσπαθεί να μου βρει διαμέρισμα; Είμαι τόσο σοκαρισμένη όσο και ενθουσιασμένη στη σκέψη, επιτέλους αρχίζει να συνηθίζει την ιδέα του Σιάτλ και αλήθεια προσπαθεί να με βοηθήσει αντί να με εμποδίσει. Για μια φορά. Περπατάω ήσυχα στο ξύλινο πάτωμα του δωματίου, προσέχοντας να μην με ανακαλύψει καθώς συνεχίζω να κρυφακούω.

«Μου έδωσες την εντύπωση ότι η φίλη σου η Τέσσα δεν ήταν κάποιος με τον οποίο θα έπρεπε να σπαταλήσω χρόνο δίνοντας του ένα διαμέρισμα, αν δεν μπορεί να με πληρώσει, δεν μπορώ να της δώσω μέρος να μείνει.» μια γυναίκα λέει στο τηλέφωνο.Τι; Αυτό είναι; Δεν θα το έκανε.

«Να πως έχει το πράγμα... δεν είναι τόσο χάλια όσο την έκανα να ακουστεί, δεν έχει διαλύσει βασικά κανένα διαμέρισμα, ούτε έχει φύγει χωρίς να πληρώσει..» λέει και το στομάχι μου ανακατεύεται. Το έκανε.

«Αρρωστημένε, εγωιστή, μπάσταρδε.» είναι οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό.Γυρνάει γρήγορα προς το μέρος μου, το πρόσωπο του έχει χλομιάσει, και το στόμα του είναι ορθάνοιχτο. Το κινητό του πέφτει στο πάτωμα και συνεχίζει να με κοιτάει.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now