Σημείωση

6.7K 126 58
                                    

Το ίντερνετ μου αυτή τη στιγμή είναι χάλια. Έχω ανεβάσει το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου, το 295 το διέγραψα. Το ξανά ανέβασα, το ξανά διέγραψα και λοιπά και λοιπά

Δεν ξέρω αν ήρθε ειδοποίηση σε όλους οπότε σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει μέχρι και το κεφάλαιο 295 το οποίο είναι και το τέλος και ύστερα διαβάστε το σημείωμα αυτό.

Τελείωσε λοιπόν και η μετάφραση του τρίτου βιβλίου.

Θυμάστε που σας εξηγούσα ότι η Anna στα βιβλία που εκδόθηκαν μοίρασε το τρίτο βιβλίο σε δύο βιβλία, καθώς ήταν πολύ μεγάλο; Και για αυτό υπάρχουν και 4 βιβλία που έχουν εκδοθεί;

Ε λοιπόν το τέταρτο βιβλίο που έχει εκδοθεί ξεκινά από την στιγμή που ο Χάρρυ μαθαίνει ότι ο Κρίστιαν είναι ο πατέρας του, φτάνει έως τον γάμο του Λίαμ αλλά δεν τελειώνει όπως τελειώνει και το τρίτο βιβλίο της εδώ στο Wattpad. Δηλαδή δεν τελειώνει με την πρόταση γάμου που κάνει ο Harry στην Tessa.

Η Anna αποφάσισε να προσθέσει έναν επίλογο που δείχνει μέσα σε λίγα κεφάλαια το μέλλον της Tessa και του Harry καθώς περνούν τα χρόνια.

Οπότε αυτά τα λέω γιατί;
Μια κοπέλα που διάβαζε τη μετάφραση μου ζήτησε πριν κάποιο καιρό (πριν τελειώσω την μετάφραση του τρίτου βιβλίου), αν υπάρχει περίπτωση να μεταφράσω αυτά τα επιπλέον κεφάλαια του τέταρτου βιβλίου.

Αν και δεν μου επιτρέπεται να κάνω κάτι τέτοιο, ίσως μπορέσω να ανεβάσω τον επίλογο αυτόν του 4ου βιβλίου σε περίπτωση που το θέλετε και εσείς οι υπόλοιποι.

Οπότε πείτε στα σχόλια αν θέλετε ή όχι και το συζητάμε.
Το ξεκαθαρίζω από την αρχή, δεν θα κάτσω να σπατάλησω χρόνο, στη μετάφραση αν δεν το θελήσουν αρκετοί από εσάς που διαβάζατε τα βιβλία τόσο καιρό.

Το λέω για να μην έχουμε προβλήματα μετά μεταξύ μας σε περίπτωση που δεν υπάρξει μεγάλη ζήτηση.

Αυτά ήθελα να πω. Εσείς αποφασίστε και πείτε μου!

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα