Κεφάλαιο 283

5.6K 130 10
                                    

Harry's POV

«Στάιλς!» Η οικεία φωνή του Νάιαλ αντηχεί στο στενό διάδρομο. Γαμώτο, το ήξερα ότι δεν θα ξεμπέρδευα απ' αυτή τη μαλακία χωρίς να πετύχω κανέναν τους.

Ήρθα στην πανεπιστημιούπολη για να μιλήσω στους Καθηγητές μου. Ήθελα να βεβαιωθώ ότι ο πατέρας μου θα μπορούσε να μειώσει τα τελευταία μου μαθήματα. Το να έχεις φίλους, ή γονείς, σε υψηλόβαθμες θέσεις βοηθάει όντως και μου παρέχεται άδεια να μην παρακολουθήσω τα υπόλοιπα μαθήματα αυτού του εξαμήνου. Έχω χάσει τόσα πολλά έτσι κι αλλιώς, δεν θα υπάρχει και μεγάλη διαφορά.

Τα ξανθά μαλλιά του Νάιαλ είναι πιο μακριά τώρα, σηκωμένα σε κάτι σαν ανακατωμένα καρφάκια προς τα μπροστά. «Γεια σου, φίλε, έχω την αίσθηση ότι προσπαθούσες να με αποφύγεις μόλις τώρα» λέει, κοιτάζοντας απευθείας στο πρόσωπό μου.

«Τα πιάνεις εύκολα, έτσι;» Ανασηκώνω τους ώμους χωρίς κανέναν λόγο για να πω ψέμματα.

«Πάντα αντιπαθούσα την αθυροστομία σου» γελάει.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα να μην τον δω καθόλου σήμερα, ή και ποτέ ξανά βασικά. Δεν έχει να κάνει με αυτόν συγκεκριμένα, κατά κάποιο τρόπο τον συμπαθούσα πάντα περισσότερο από όλους τους άλλους φίλους μου έτσι κι αλλιώς, αλλά έχω τελειώσει με αυτές τις βλακείες.

Παίρνει την σιωπή μου ως ευκαιρία για να ξαναμιλήσει, «έχω να σε δω στην πανεπιστημιούπολη κάτι χρόνια. Θα αποφοιτήσεις σύντομα;»

«Ναι. Στα μέσα του άλλου μήνα.»

«Και ο Λούι το ίδιο. Θα παραστείς, έτσι;» Περπατάει δίπλα μου με αργό βηματισμό.

«Ούτε καν» γελάω, «ειλικρινά μου έκανες μόλις αυτή την ερώτηση;» Το βλοσυρό ύφος της Τέσσα αναπηδάει στο μυαλό μου και δαγκώνω το κάτω χείλος μου για να μην χαμογελάσω. Ξέρω ότι θέλει να παραστώ στην αποφοίτησή μου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω.

Ίσως θα μπορούσα απλά να το σκεφτώ;

«Τι παίζει με τον γύψο;» Δείχνει το χέρι μου και σηκώνω το μαύρο γύψο.

«Μεγάλη ιστορία» την οποία δεν πρόκειται να σου πω, προσθέτω σιωπηλά.

Βλέπεις Τέσσα; Έχω αποκτήσει λίγο αυτοέλεγχο.

Άσχετα από το ότι σου μιλάω μέσα στο κεφάλι μου κι εσύ δεν είσαι καν εδώ.

Είμαι ακόμα τρελός, αλλά γίνομαι ευγενικός με τους ανθρώπους. Θα ήσουν περήφανη.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now