Κεφάλαιο 269

5.5K 140 14
                                    

«Τέσσα; Τέσσα, είσαι καλά;» Η Κίμπερλι φωνάζει από την άλλη μεριά της πόρτας του μπάνιου.

«Καλά είμαι.» Καταφέρνω αυτές τις λέξεις, ακούγονται όσο συντετριμμένες όσο νιώθω.

Όχι, όχι συντετριμμένη. Δεν είμαι συντετριμμένη, είμαι ηττημένη. Αυτό που νιώθω αυτή την στιγμή είναι καθαρή ήττα. Έχω ξοδέψει μήνες και μήνες παλεύοντας ενάντια στον αναπόφευκτο, πιέζοντας κάτι που ήταν πάρα πολύ μεγάλο για να κρατηθεί μόνο του και τώρα με έχει πνίξει όλο αυτό χωρίς σωσίβια λέμβο.

Το νερό είναι κρύο τώρα, είναι κρύο μερικά λεπτά τώρα.. μπορεί και καμιά ώρα. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πόσο χρόνο είμαι εδώ μέσα, σκυμμένη στο πάτωμα, τα γόνατά μου δεμένα στο στήθος μου, αφήνοντας το παγωμένο νερό να πέφτει πάνω μου. Ήταν οριακά επώδυνο πριν λίγο, αλλά το σώμα μου μούδιασε πριν από μερικά τσεκ-απ της Κίμπερλι.

«Πρέπει να βγεις από το ντους. Μην νομίζεις πως δεν θα σπάσω την πόρτα.» Με προειδοποιεί. Δεν αμφιβάλλω ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι θα κάνει ακριβώς αυτό.

Σηκώνω το χέρι μου και κλείνω το ντους αλλά δεν κάνω καμία κίνηση να φύγω από το σημείο μου στο πάτωμα.

«Βγαίνω.» Της φωνάζω πίσω.

Την ώρα που σηκώνομαι τα πόδια μου ταλαντεύονται και τα μαλλιά μου είναι σχεδόν στεγνά. Ψάχνω μέσα στην τσάντα μου και σκέφτομαι τους τρόπους που μπορώ να βάλω ένα τζιν, ένα πόδι μετά το άλλο, σηκώνω τα χέρια πάνω από το κεφάλι, κατεβάζω την μπλούζα κάτω στο στομάχι μου. Νιώθω σαν ρομπότ και όταν σκουπίζω με το χέρι μου τον καθρέπτη βλέπω πως μοιάζω σαν ένα.

Πόσες φορές θα το κάνει αυτό; Ρωτάω την αντανάκλαση μου.

Όχι, πόσες φορές θα τον αφήσω να το κάνει αυτό; Αυτή είναι η πραγματική ερώτηση.

«Όχι πια.» Λέω δυνατά στην άγνωστη που με κοιτάζει.

Harry's POV

«Γαμώ Στάιλς! Κοίτα σε, είσαι σαν μαμούθ!» Ο Τζέιμς στέκεται από τον καναπέ και κινείται στο μέρος μου. Είναι αλήθεια, σε σύγκριση με εκείνον και τον Μαρκ, είμαι ένα μαμούθ.

«Πόσο είσαι; Δύο μέτρα;» Ρωτάει ο Τζέιμς. Τα μάτια του γυαλιστερά και ολοκόκκινα. Είναι μόλις μία το μεσημέρι.

«1.90» Τον διορθώνω και κάνει την ίδια φιλική χειρονομία όπως και ο Μαρκ, ένα χέρι στον ώμο μου.

«Αυτό είναι τέλειο, πρέπει να το πούμε παντού ότι γύρισες. Όλοι είναι ακόμη εδώ φίλε.» Ο Τζέιμς τρίβει τα χέρια του μεταξύ του σαν να σχεδιάζει κάτι μεγάλο και δεν θέλω καν να ξέρω τι θα μπορούσε να είναι.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα