Κεφάλαιο 204

7.9K 157 17
                                    

Η διαδρομή μας με το ασανσέρ είναι σιωπηλή. Είμαι πολύ απογοητευμένη με τον Χάρρυ για να διαφωνήσω και αυτός είναι πολύ θυμωμένος ώστε να μου μιλήσει χωρίς να ουρλιάξει. Χειρίστηκε τα νέα καλύτερα από ότι περίμενα αλλά πως μπορεί να με βάζει να διαλέξω; Ξέρει πόσο σημαντικό είναι το Σιάτλ για εμένα και δεν τον νοιάζει αν θα το παρατήσω γι αυτόν, αυτό με πληγώνει πιο πολύ. Συνέχεια λέει πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά μου, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα, και παρόλα αυτά μου δίνει απλά ένα τελεσίγραφο και δεν είναι δίκαιο.

«Αν έχει πειράξει κάτι από τα πράγματά μας...» Ο Χάρρυ αρχίζει να λέει.

«Αρκετά.» η κούραση μου ακούγεται πίσω από την απαλή μου απόρριψη.

«Απλά λέω.» Βάζω το κλειδί στην τρύπα και το γυρίζω, ενώ σκέφτομαι στη στιγμή την πιθανότητα ο πατέρας να έχει όντως κάνει αυτό που ανέφερε ο Χάρρυ. Δεν τον ξέρω τον άνδρα, βασικά. Η ξαφνική παράνοια εξαφανίζεται όταν μπαίνουμε στο κατώφλι. Το σώμα του πατέρα μου είναι σωριασμένο στο μπράτσο του καναπέ, το στόμα του είναι ανοιχτό, και βαθιά ροχαλητά ξεφεύγουν από τα χωριστά χείλη του.

Χωρίς να πει τίποτα, ο Χάρρυ περπατά προς το υπνοδωμάτιο και εγώ αποφασίζω να πάω στην κουζίνα πρώτα. Χρειάζομαι ένα ποτήρι νερό και κάποια λεπτά για να σκεφτώ ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενό μου βήμα. Το τελευταίο που θέλω είναι να αρχίζω καυγά με τον Χάρρυ αλλά είμαι παραπάνω από κουρασμένη μαζί του που σκέφτεται μοναχά τον εαυτό του. Ξέρω πως έχει αλλάξει τόσο πολύ, πως έχει προσπαθήσει τόσο πολύ, αλλά του έχω δώσει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη που πάντα καταλήγουν σε ένα ατελείωτα χωρισμό-επανασύνδεση κύκλο που θα έκανε ακόμη και την Κάθριν Ερνσόου να κουραστεί. Δεν ξέρω πόσο ακόμη μπορώ να αντέξω στην επιφάνεια ενώ παλεύω με τα τεράστια κύματα που λέμε σχέση, κάθε φορά νιώθω πως επιπλέω στο νερό, βουλιάζω ξανά από ένα άλλο πρόβλημα.

Με μια τελευταία γουλιά νερού, βάζω το ποτήρι μου στο πλυντήριο και κατευθύνομαι στο υπνοδωμάτιο. Ο πατέρας μου ροχαλίζει ακόμη, θα το έβρισκα διασκεδαστικό αν το μυαλό μου δεν ήταν τόσο απασχολημένο. Ο Χάρρυ είναι ξαπλωμένος, τα χέρια του κάτω από το κεφάλι του ενώ κοιτά το ταβάνι.

«Αποβλήθηκα.» Σπάει τη σιωπή. «Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν.»

«Συγνώμη θα έπρεπε να είχα ρωτήσει νωρίτερα.» Πίστευα στα σίγουρα πως ο Κεν θα κατάφερνε να ξεμπλέξει το γιο του από αυτό το χάος.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα