Κεφάλαιο 268

6.7K 148 57
                                    

Tessa's POV

«Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ντους εδώ, μοιάζεις χάλια, κορίτσι μου» λέει η Κίμπερλυ, με μια ευγενική φωνή, παρά τα μη κολακευτικά λόγια. Ο Χάρρυ κάθεται ακόμα στο τραπέζι, μια κούπα με καφέ μέσα στα μεγάλα χέρια του. Με έχει κοιτάξει ελάχιστα από όταν μπήκα μέσα στην κουζίνα για να τον βρω να μιλάει με τον Σμιθ. Η ιδέα του Χάρρυ με το Σμιθ, να περνούν χρόνο μαζί ως αδέλφια, ζεσταίνει την καρδιά μου.

«Όλα τα ρούχα μου είναι στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε εκείνο το μπαρ.» της λέω. Θέλω όσο τίποτα να κάνω μπάνιο αλλά δεν έχω καθόλου ρούχα να βάλω.

«Μπορείς να φορέσεις κάτι δικό μου» προτείνει, ακόμα κι αν και οι δυο ξέρουμε ότι δεν θα μπορούσα να χωρέσω ποτέ στα ρούχα της. «Ή του Κρίστιαν. Έχει σορτς και μια μπλούζα που θα-»

«Όχι, διάολε, όχι.» διακόπτει ο Χάρρυ, πετώντας στην Κίμπερλυ μια άγρια ματιά ενώ σηκώνεται όρθιος. «Θα πάω να σου φέρω μια μπλούζα. Δεν φοράς τα ρούχα του.»

Η Κίμπερλυ ανοίγει το στόμα της για να διαφωνήσεις αλλά το κλείνει πριν μπορέσουν να της βγουν λέξεις. Την κοιτάζω ευχαριστώντας την με τα μάτια, ευγνώμων που δεν θα λάμβανε χώρα ένας πόλεμος στην κουζίνα της σουίτας του ξενοδοχείου μας.

«Πόσο μακριά είναι το Gabriel's από εδώ;» ρωτάω, ελπίζοντας ένας από τους δυο να ξέρει την απάντηση.

«Δέκα λεπτά» απαντά ο Χάρρυ και τείνει το χέρι του για τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

«Μπορείς να οδηγήσεις;» τον ρωτάω. Έκανα τη διαδρομή από το Allhallows εξαιτίας του μεγάλου ποσού αλκοόλ που είχε καταναλώσει μόνο δώδεκα ώρες πριν και τα μάτια του γυαλίζουν ακόμα.

«Ναι» απαντά. Η πρόταση της Κίμπερλυ να δανειστώ ρούχα του Κρίστιαν τον έκανε από μελαγχολικό σε έξαλλο σε λιγότερο από λεπτό.

«Θέλεις να έρθω; Θα μπορούσα να οδηγήσω το ενοικιαζόμενο πίσω όσο εσύ οδηγείς του Κρίστιαν το αυτ-» ξεκινάω να ρωτάω αν θα έπρεπε να πάω μαζί του, λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες 24 ώρες αλλά σταματώ γρήγορα.

«Όχι. Θα είμαι εντάξει» ο τόνος του είναι ανυπόμονος και δαγκώνω τη γλώσσα μου, κυριολεκτικά, για να κρατηθώ από το να του την πω. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει τελευταία αλλά το βρίσκω δυσκολότερο και δυσκολότερο να κρατήσω κλειστό το στόμα μου. Αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό για μένα, ίσως όχι για τον Χάρρυ, αλλά για μένα σίγουρα ναι.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα