Κεφάλαιο 210

6.6K 148 65
                                    

Όταν ανοίγω την πόρτα του γραφείου μου ο Ζέιν στέκεται στο χολ όπως ακριβώς το περίμενα. Φοράει μια ριγέ μαύρη-κόκκινη μπλούζα, σκούρο τζιν, και αθλητικά. Το πρόσωπο του δεν έχει θεραπευτεί τελείως όμως οι μελανιές γύρω από τα μάτια και τη μύτη του έχουν μετατραπεί από σκούρο μοβ σε ένα πρασινωπό μπλε.

«Χει, συγγνώμη που ήρθα έτσι.» λέει.

«Συμβαίνει κάτι;» τον ρωτάω και περπατάω στο γραφείο μου. Στέκεται άβολα στη πόρτα για μια στιγμή πριν με ακολουθήσει μέσα στο δωμάτιο.

«Όχι. Λοιπόν ναι, προσπαθώ να σου μιλήσω από χθες όμως δεν απαντάς στα μηνύματα μου.»

«Το ξέρω, απλά εγώ και ο Χάρρυ έχουμε ήδη αρκετά προβλήματα χωρίς να προκαλώ και άλλα και δεν θέλει να σου μιλάω πια.»

«Τον αφήνεις να σου λέει με ποιον μπορείς να μιλάς τώρα?» ο Ζέιν κάθεται σε μια από τις καρέκλες μπροστά από το γραφείο μου, κάθομαι πίσω από αυτό και κοιτάω έξω από το παράθυρο προτού απαντήσω. Ο τρόπος που καθόμαστε δίνει έναν πιο επίσημο, πιο σοβαρό τόσο στη συζήτηση μας. Δεν είναι άβολη απλά υπερβολικά τυπική.

«Όχι, δεν είναι έτσι. Ξέρω ότι είναι λίγο αυταρχικός και μπορεί να κάνει μερικά λάθος πράγματα όμως δεν μπορώ να πω ότι τον κατηγορώ που δεν θέλει να είμαι πια φίλη σου, ούτε εγώ θα ήθελα να περνάει χρόνο με κάποια για την οποία έχει αισθήματα.» λέω και τα μάτια του Ζέιν γουρλώνουν.

«Τι είπες;» Γαμώτο.

«Τίποτα, απλά εννοούσα...»

«Έχεις αισθήματα για μένα;» ρωτάει, τα μάτια του φωτίζουν περισσότερο με την κάθε συλλαβή.

«Όχι, λοιπόν, είχα. Δεν ξέρω.» τραυλίζω, χαστουκίζοντας τον εαυτό μου από μέσα μου που μίλησα χωρίς να το σκεφτώ.

«Είναι εντάξει αν δεν ξέρεις όμως δεν θα έπρεπε να πες ψέματα για αυτό.»

«Δεν λέω ψέματα, είχα αισθήματα για σένα. Ίσως ακόμα να έχω ειλικρινά, δεν ξέρω. Είναι όλα μπερδεμένα για μένα. Πάντα λες τα σωστά πράγματα και πάντα ήσουν εκεί για μένα, θα έβγαζε νόημα αν έτρεφα αυτά τα αισθήματα. Σου έχω ξαναπεί ότι νοιάζομαι για σένα όμως ξέρουμε και οι δυο ότι δεν έχει σημασία.»

«Γιατί;» ρωτάει, δεν είμαι σίγουρη πόσες ακόμα φορές μπορώ να τον απορρίψω μέχρι να καταλάβει τι νιώθω.

«Γιατί δεν έχει νόημα, ποτέ δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σου. Ποτέ δεν θα μπορέσω να είμαι με κανέναν. Κανέναν εκτός από αυτό.»

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now