Κεφάλαιο 265

6K 146 11
                                    

Harry's POV

«Jack και coke.» γρυλίζω την παραγγελία μου στον μπάρμαν. Ο καραφλός άνδρας μου ρίχνει μια ματιά προτού τραβήξει ένα άδειο ποτήρι από τον πάγκο και το γεμίσει με πάγο. Κατουρούσα όταν είδα το νοικιασμένο αυτοκίνητο του Κρίστιαν να βγαίνει από το πάρκινγκ από το παράθυρο του μπάνιου. Θα έπρεπε να ήρθε εδώ ψάχνοντας με. Κρίμα που δεν έμενα, θα μπορούσα με να μοιραστούμε ένα ποτό μεταξύ πατέρα και γιου.

Γαμώτο, αυτό είναι τόσο μπερδεμένο.

«Διπλό βασικά.» αλλάζω την παραγγελία.

«Το'χω.» απαντάει σαρκαστικά. Τα μάτια μου βρίσκουν την παλιά τηλεόραση στον τοίχο και διαβάζω τις περιγραφές στο κάτω μέρος της οθόνης. Η διαφήμιση είναι για μια ασφαλιστική εταιρία και στην οθόνη εμφανίζεται ένα γελαστό μωρό. Γιατί επιλέγουν να βάλουν μωρά σε κάθε ηλίθια διαφήμιση, ποτέ δεν θα καταλάβω.

Ο μπάρμαν γλιστρά το ποτό μου κατά μήκος του ξύλινου πάγκου χωρίς λέξη και εγώ φέρνω το ποτήρι στα χείλη μου, επιτρέποντας στον εαυτό μου να με πάρει μακριά από εδώ

...

«Γιατί έφερες σπίτι παιδικά προϊόντα;» την ρωτάω. Κάθισε στην άκρη της μπανιέρας και πιάνει τα μαλλιά της αλογοουρά. Αρχίζω να ανησυχώ μήπως έχει εμμονή με τα παιδιά, σίγουρα φαίνεται σαν να έχει.

Ακόμα έτσι φαίνεται μέχρι σήμερα, αλήθεια.

«Δεν είναι παιδικό προϊόν.» γελάει. «Απλά έχει ένα μωρό με τον πατέρα του στο περιτύλιγμα.»

«Αλήθεια δεν καταλαβαίνω την σύνδεση εδώ πέρα.» σηκώνω το κουτί με τα ξυριστικά προϊόντα που μου έφερε, εξετάζοντας τα παχουλά μάγουλα του μωρού και αναρωτώμενος τι στο καλό έχει να κάνει ένα μωρό με ένα κουτί ξυρίσματος.

«Ούτε εγώ αλήθεια αλλά είμαι σίγουρη ότι βάζοντας την εικόνα ενός μωρού βοηθά στις πωλήσεις.» είπε με ένα χαμόγελο.

«Μόνο για τις γυναίκες που αγοράζουν τις βλακείες των αγοριών ή των ανδρών τους.» την διορθώνω. Κανένας λογικός άνδρας δεν θα έπαιρνε αυτή τη βλακεία από ένα ράφι.

«Όχι, είμαι σίγουρη ότι και οι μπαμπάδες το αγοράζουν.»

«Σίγουρα.» άνοιξα το κουτί και άφησα τα περιεχόμενα μπροστά μου. «Ένα μπολ;» κοίταξα τον καθρέφτη για να την δω στα μάτια.

«Ναι, είναι για την κρέμα. Θα ξυριστείς καλύτερα αν χρησιμοποιήσεις την βούρτσα.» αρχίζει.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα