Κεφάλαιο 221

6.8K 203 73
                                    

Harry's POV

«Δεν παραιτούμαι από το Σιάτλ για σένα άρα μου γυρνάς την πλάτη;» ανοιγοκλείνει τα μάτια της «Εμφανίζεσαι με αυτή και λες όλα αυτά τα μισητά πράγματα για μένα, νόμιζα ότι το ξεπεράσαμε αυτό. Πού πήγε το "Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα;" Ή το "Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να σου συμπεριφέρομαι έτσι όπως θα έπρεπε;"»

Θέλω να την πληγώσω, να την κάνω να νιώσει σκατά, όπως ένιωσα εγώ όταν την είδα να γελάει. Γέλαγε γαμώτο όταν θα έπρεπε να κάθεται απέναντί μου προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή μου. Ήταν σαν να μην έδινε δεκάρα για εμένα και το πόσο κοντά ήμουν με τη Λίλιαν. Ήταν υπερβολικά επικεντρωμένη στον σερβιτόρο και σε ότι στο διάολο της είπε. Το μυαλό μου διαλέγει άσχημα πράγματα που είμαι σίγουρος ότι θα την σπάσουν. Η δήλωση της Λίλιαν από το πρωί μου έρχεται στο μυαλό και την λέω πριν μπορέσω να κρατήσω τον εαυτό μου. 

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να μην μπορείς να ζήσεις με κάποιον και στο να τον αγαπάς» κάνει ένα βήμα πίσω μακριά μου όταν ακούει τα λόγια. Σχεδόν θέλω να τα πάρω πίσω, σχεδόν. Τα αξίζει, πραγματικά. Δεν θα έπρεπε να είχε πει ότι δεν με ήθελε στο Σιάτλ μαζί της.

Γυρνώ και την αφήνω να στέκεται μόνη της. Είπε ότι στράφηκα εναντίον της, δεν στράφηκα. Είμαι εδώ για εκείνη, στο πλάι της. Εκείνη είναι που προσπαθεί να με αφήνει απ' έξω όποτε έχει την ευκαιρία. Η Λίλιαν με συμβούλευσε να ακολουθήσω την Τέσσα έξω και να της πω για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της αλλά δεν συνειδητοποίησε ότι η Τέσσα ήταν έξω και φλέρταρε με τον κόπανο τον σερβιτόρο.

«Φεύγω.» ανακοινώνω όταν φτάνω στο τραπέζι. Έξι ζευγάρια ματιών κοιτάζουν πάνω και ο Λίαμ στριφογυρίζει τα δικά του πριν κοιτάξει προς την πόρτα. «Είναι έξω» του λέω σαρκαστικά. Μπορεί να πάει έξω και να βάλει τα βγάλει νύχια για εκείνη, εγώ με την καμία δεν θα το κάνω αυτό.

«Τι έκανες τώρα;» έχει το θράσος να με ρωτήσει μπροστά σε όλους.

«Να κοιτάς τη δουλειά σου.» τον κοιτάζω μέσα στα μάτια.

«Χάρρυ» με προειδοποιεί ο πατέρας μου. Ούτε αυτός, όλοι είναι εναντίον μου προφανώς. Αν ο πατέρας μου θέλει να αρχίσει καβγά με μένα , τον προκαλώ.

«Θα φύγω κι εγώ.» λέει η Λίλιαν, ενώ σηκώνεται από το τραπέζι.

«Όχι» της πετάω αλλά με αγνοεί και με ακολουθεί όπως διασχίζω το εστιατόριο και βγαίνω από την μπροστινή πόρτα.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now