Κεφάλαιο 253

9.7K 172 16
                                    

...

Όταν ξυπνώ, ο Χάρρυ δεν βρίσκεται στο κρεβάτι δίπλα μου, προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια μου, αλλά ο ήλιος που τρυπώνει από τα παραθυρόφυλλα δεν με βοηθάει και πολύ,κρατώντας τα μάτια μου κλειστά, βογκάω, «τι ώρα είναι;»

Το κεφάλι μου σφυρίζει, και μόλις πάω να σηκωθώ ξανά πέφτω κάτω στο κρεβάτι, το σώμα μου είναι σαν ταλαντεύεται μπρος και πίσω.

«Είναι μεσημέρι.» Η βαριά φωνή του Χάρρυ ακούγεται στο δωμάτιο.

«Μεσημέρι! Θα χάσω τις τάξεις μου!» Προσπαθώ να σηκωθώ αλλά το κεφάλι μου στριφογυρίζει. Πέφτω ξανά πίσω με έναν αναστεναγμό.

«Είναι καλά, μείνε στο κρεβάτι.»

«Όχι! Δεν μπορώ να χάσω άλλες τάξεις Χάρρυ, από τότε που μπήκα σε αυτή την Πανεπιστημιούπολη δεν έχω ξεκινήσει μια συνεπής πορεία.» Αρχίζω να πανικοβάλλομαι.

«Θα μείνω πολύ πίσω από του άλλους.»

«Είμαι σίγουρος ότι θα είναι όλα εντάξει.» Ο Χάρρυ σηκώνει τους ώμους του, διασχίζοντας το δωμάτιο για να κάτσει στο κρεβάτι. 

«Προφανώς θα έχεις ήδη τις εργασίες έτοιμες οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.»

Με ξέρει τόσο καλά.«δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι θα χάσω την παράδοση και αυτό είναι που θα με κάνει να δείχνω όχι και τόσο καλή.»

«Σε ποιον;» Ο Χάρρυ ρωτάει.

«Στους καθηγητές μου, στους συμμαθητές μου.»

«Τέσσα, σ'αγαπάω αλλά έλα τώρα. Οι συμμαθητές σου δεν δίνουν δεκάρα εάν είσαι εκεί ή όχι. Προφανώς να μην το έχουν προσέξει καν. Ο καθηγητής σου ναι, επειδή είσαι κολακευτική, αλλά οι συμμαθητές σου δεν νοιάζονται, και εάν το έκαναν τότε τι; Οι γνώμες τους δεν σε ενδιαφέρουν.»

«Υποθέτω.» Κλείνω τα μάτια μου και προσπαθώ να σκεφτώ τι μου είπε. Μισώ να αργώ, να χάνω τις τάξεις μου, και να ξυπνάω μεσημέρι.

«Δεν είμαι κολακευτική.» Προσθέτω.

«Πως νιώθεις;» Αγνοεί την προηγούμενη πρόταση μου. Νιώθω το στρώμα να βουλιάζει ελαφρώς και όταν ανοίγω τα μάτια μου ξαπλώνει δίπλα μου.

«Σαν να έχω πιει τόσο πολύ το προηγούμενο βράδυ,» Παραδέχομαι. Το κεφάλι μου γυρίζει, έτοιμο να εκραγεί.

«Προφανώς και το έκανες. Πως νιώθει ο κώλος σου;» Το χέρι του πιάνει από πίσω μου και ταράσσομαι.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα