Κεφάλαιο 245

11.6K 205 29
                                    

Tessa's POV

Τα χέρια του Χάρρυ είναι καλυμμένα με σκληρή, μαύρη ταινία όμως και πάλι τα νιώθω τόσο τρυφερά όταν τυλίγονται με τα δικά μου καθώς με οδηγεί στο κρεβάτι.

«Ελπίζω να μην σε έχω εξαντλήσει.» χαμογελάει, χαϊδεύοντας με τις δεμένες του αρθρώσεις τα μάγουλα μου.

«Όχι.» η πλειοψηφία της πίεσης του σώματος μου έχει εξαφανιστεί από τα δάχτυλα του. Ωστόσο, ο όχι και τόσο λίγος πόνος για εκείνον είναι ακόμα εκεί. Πάντα είναι εκεί.

«Αυτό είναι εντάξει έτσι; Εννοώ, ήθελες χώρο και αυτό δεν είναι ακριβώς χώρος.» τα χέρια του τυλίγονται γύρω μου καθώς στεκόμαστε διστακτικά μπροστά από το κρεβάτι.

«Ακόμα χρειαζόμαστε χώρο, αλλά αυτό είναι που θέλω αυτή τη στιγμή.» εξηγώ. Είμαι σίγουρη ότι δεν βγάζει και πολύ νόημα στον Χάρρυ γιατί αλήθεια, δεν βγάζει πολύ νόημα ούτε σε εμένα, ειδικά τώρα όταν η συντριπτική μορφή του βρίσκεται εδώ μπροστά μου.

«Και εγώ.» ανασαίνει και βυθίζει το κεφάλι του στον λαιμό μου. «Αυτό είναι αυτό που είναι καλό για μας, να είμαστε κοντά κατά αυτόν τον τρόπο.» ψιθυρίζει. Τα χέρια του σφίγγουν γύρω από το σώμα μου και χρησιμοποιεί τα γόνατα του για να μας οδηγήσει στο κρεβάτι καθώς τα χείλη του πιπιλούν απαλά το δέρμα μου.

«Γαμώτο μου έχεις λείψει τόσο πολύ, μου έχει λείψει το σώμα σου.» ψιθυρίζει. Τα χέρια του ταξιδεύουν κάτω από το λεπτό βαμβακερό μου μπλουζάκι και πιάνει το τέλος του για να το σηκώσει και να το βγάλει πάνω από το κεφάλι μου. Η αλογοουρά μου πιάνεται στον γιακά όμως ο Χάρρυ την ξεμπλέκει ήρεμα και τα δάχτυλα του τραβάνε το κοκαλάκι, αφήνοντας τα μαλλιά μου να πέσουν στο πάπλωμα κάτω μου.

«Ο τρόπος που ο παλμός σου» τα χείλη του βρίσκονται εκατοστά μακριά από τα δικά μου και τα δάχτυλα του πιέζουν τον λαιμό μου στο σημείο που μπορεί να νιώσει τον παλμό της καρδιάς μου. «τρελαίνεται όταν σε ακουμπάω, ειδικά εδώ.» το ελεύθερο του χέρι γλιστράει πάνω από το στομάχι μου και πάνω στο απαλό μου σλιπάκι.

«Είσαι πάντα τόσο έτοιμη για μένα.» βογκάει, κινώντας το δάχτυλο του πάνω κάτω, βασανίζοντας με. Νιώθω σαν να ακούω τις ίδιες μου τις διαμαρτυρίες, πέφτοντας χωρίς ντροπή καθώς ο Χάρρυ απομακρύνει το χέρι του, για να φέρει τα δάχτυλα του στα χείλη του.

«Τόσο γλυκό.» με κολακεύει, η υγρή του γλώσσα βγαίνει αργά έξω για να καλύψει την κορυφή του δαχτύλου του. Ξέρει ακριβώς τι μου κάνει. Ξέρει πόσο με επηρεάζουν οι βρώμικες του λέξεις και πόσο με κάνουν να τον θέλω. Το ξέρει, και κάνει υπερβολικά καλή δουλειά στο να με κάνει να καίω από επιθυμία μέσα και έξω.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα