Κεφάλαιο 206

7.3K 147 23
                                    

Tessa's POV

Μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητό μου ήδη εύχομαι να είχα μείνει στην κρεβατοκάμαρα με τον Χάρρυ και την παιχνιδιάρικη διάθεσή του, αλλά έχω υπερβολικά πολλά πράγματα να κάνω. Πρέπει να πάρω πίσω τη γυναίκα για το διαμέρισμα στο Σιάτλ, να αγοράσω μερικά πράγματα για την εκδρομή με την οικογένεια του Χάρρυ, και το σημαντικότερο να τα ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου όσον αφορά το Σιάτλ. Η πρόταση του Χάρρυ για γάμο σχεδόν με επηρέασε αλλά ξέρω ότι δεν θα το εννοεί αύριο. Προσπαθώ απελπισμένα να μην σκέφτομαι υπερβολικά τα λόγια του και να μην τα αφήνω να με επηρεάζουν αλλά είναι πολύ δυσκολότερο απ' όσο περίμενα.

«Θα σε παντρευτώ αν διαλέξεις εμένα.»

Έμεινα έκπληκτη, στην πραγματικότητα σοκαρίστηκα, όταν ακούστηκαν τα λόγια. Έμοιαζε τόσο ήρεμος, η φωνή του τόσο ουδέτερη, σαν να ανακοίνωνε τι θα φάμε για βραδινό. Ξέρω καλύτερα βέβαια, ξέρω ότι είχε πιει υπερβολικά και απελπίζεται. Το ποτό και η απελπισία του να με κρατήσει μακριά από το Σιάτλ είναι το μόνο στερεό έδαφος πίσω από την προσφορά του. Ακόμα κι έτσι, δεν μπορώ να σταματήσω να επαναλαμβάνω τα λόγια του στο μυαλό μου. Θλιβερό, το ξέρω αλλά είμαι εντάξει με αυτό.

Μέχρι να φτάσω στο Τarget δεν έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο την γυναίκα, Σάντρα νομίζω τη λένε, για να συζητήσω για το διαμέρισμα. Είναι ωραίο διαμέρισμα, ούτε καν όσο μεγάλο όσο το διαμέρισμά μου με τον Χάρρυ αλλά είναι αρκετά καλό και μπορώ να το αντέξω οικονομικά αν μένω μόνη μου. Δεν έχει πολλά ράφια στους τοίχους ή τον τοίχο από τούβλα που έχω αγαπήσει τόσο αλλά θα είναι αρκετά καλό.

Θα της τηλεφωνήσω μόλις τελειώσω από εδώ, υπόσχομαι στον εαυτό μου. Είμαι έτοιμη γι' αυτό, για το Σιάτλ. Είμαι έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα για το μέλλον μου, περίμενα για αυτό από ούτε που μπορώ να θυμηθώ πότε.

Το καλάθι μου είναι γεμάτο από περίεργα πράγματα, τίποτα από αυτά δεν είναι πραγματικά για το ταξίδι, αλλά πράγματα για το διαμέρισμα. Ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων, οδοντόπαστα, ένα νέο ξεσκονόπανο. Γιατί τα αγοράζω αυτά αφού μετακομίζω έτσι κι αλλιώς; Βάζω το ξεσκονόπανο πίσω μαζί με κάτι πολύχρωμες κάλτσες που πέταξα εκεί μέσα χωρίς εμφανή λόγο. Αν ο Χάρρυ δεν έρθει μαζί, θα πρέπει να ξεκινήσω να αγοράζω ολοκαίνουργια πιάτα, ολοκαίνουργια τα πάντα. Είμαι ευγνώμων που το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο, είναι μεγάλη ανακούφιση και βγάζει από τη λίστα μου τουλάχιστον μια ντουζίνα πράγματα να κάνω πριν μετακομίσω.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now