Κεφάλαιο 293

6.1K 131 6
                                    

Harry's POV

Μπερδέματα.

Η ζωή είναι γεμάτη από αυτά, η δικιά μου μοιάζει λες και είναι περισσότερο από τον καθένα, δεν τελειώνουν ποτέ. Το ένα έρχεται μετά το άλλο σε μοναδικές και σημαντικές στιγμές της ζωής μου και τα καταστρέφουν όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εάν μείνω ήρεμος, εάν μείνω για μια στιγμή λιγάκι ήρεμος και προσπαθήσω να της εξηγήσω, θα μπορέσω να ξανά κερδίσω την εμπιστοσύνη της.

Μπορώ να δω και πάλι το κενό στα γκρι της μάτια. Μπορώ να δω τον θυμό της, ο οποίος είναι σαν μια μπόρα που θα ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή και θα καταστρέψει τα πάντα ή σαν μια θαλασσοταραχή που τα κύματα της είναι έτοιμα να σκίσουν την στεριά, η Τέσσα είναι ακριβώς μια από αυτές τις έννοιες..αυτή την στιγμή.

Στέκεται, με ένα κομμάτι χαρτί στα χέρια της και η έκφραση της είναι τόσο θυμωμένη όσο ποτέ άλλοτε..και είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν θα βγει σε καλό.

Γαμώτο, δεν έχω καμιά ιδέα για το τι πρόκειται να της πω, πως να ξεκινήσω..Είναι μια τελειωμένη ιστορία και δεν γίνεται να ξανά επαναληφθεί. Πρέπει να σκεφτώ, να κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια , να ηρεμήσω και να της εξηγήσω. Πρέπει να της πω κάτι να την κρατήσω..από το να τρέξει μακριά μου..ξανά.

«Τι είναι αυτό;» Η Τέσσα κουνάει το χαρτί που κρατάει στα χέρια της πέρα δώθε και τα μάτια της είναι κολλημένα επάνω στα δικά μου.

«Τέσσα..» Προσπαθώ να την σταματήσω,κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά της.

«Μην τολμήσεις και κάνεις άλλο βήμα..» Το πρόσωπο της είναι σκληρό, έχει μια έκφραση που δεν έχω συνηθίσει να βλέπω επάνω της, καθώς φεύγει όσο πιο μακριά μου μπορεί.

«Πρέπει να με ακούσεις.» Την παρακαλάω, ψάχνοντας την έκφραση της. Νιώθω σαν σκατά, τελείως σκατά. Είχαμε έρθει πιο κοντά ξανά..και τώρα γίνεται αυτό.

«Ακούω, τι κάνω;» Ο τόνος της είναι ειρωνικός.

«Εντάξει..απλά, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω..δώσε μου ένα λεπτό και θα σου εξηγήσω.»

Τα δάχτυλα μου περνάν μέσα από τα μαλλιά μου, τραβώντας τα δυνατά, ελπίζοντας να πάρω τον πόνο από την καρδιά της και να τον τοποθετήσω επάνω σε εμένα. Ναι, απλά σαν μια ηλίθια φαντασίωση.

Η Τέσσα στέκεται, τελείως ήρεμη και χωρίς να μιλάει, τα μάτια της τρέχουν από σελίδα σε σελίδα. Τα χείλη της είναι μια σκούρα γραμμή, τα μάτια της είναι ανοιχτά..καθώς ξεκινάω.

After 3 - Greek TranslationOnde as histórias ganham vida. Descobre agora