Κεφάλαιο 239

7.4K 215 14
                                    

Tessa's POV

«Ωωω όχι εγώ.» Λέει χαλαρά «Εσύ πες μου τι θα ήθελες να σου κάνω πρώτα.»

«Στο είπα ήδη.» Δηλώνω, πίνοντας από το μπουκάλι με το κρασί.

«Πιες λίγο ακόμη κρασί, φαίνεται πως μου λες τι θες μοναχά όταν είσαι μεθυσμένη.» Οι σκέψεις μου είναι ελαφρώς θολές, νιώθω το κεφάλι μου βαρύ, αλλά με τον καλό τρόπο. Το χαμόγελό μου φτάνει μέχρι τα αυτιά μου, είμαι μεθυσμένη από το κρασί και τη βαριά φωνή του Χάρρυ. Λατρεύω αυτή την παιχνιδιάρη πλευρά του Χάρρυ, και αν θέλει να παίξει, θα παίξουμε.

«Καλά, θέλω να με ξαπλώσεις σε αυτό το κρεβάτι.» Χαϊδεύω με το μεσαίο μου δάχτυλο το κρύο ξύλο. «Και να με πάρεις με τον τρόπο που το έκανες στο τραπέζι.» Αντί να ντραπώ, νιώθω μοναχά τη θερμή ζέστη που ανεβαίνει από το λαιμό στα μάγουλά μου. Ο Χάρρυ βρίζει κάτω από την αναπνοή του, ξέρω πως δεν με περίμενε στα αλήθεια να απαντήσω. 

«Μετά;» Ρωτάει σιγανά.

«Λοιπόν...» Αρχίζω, σταματώντας για να πιω άλλη μια μεγάλη γουλιά από το λευκό κρασί ώστε να κερδίσω αυτοπεποίθηση. Ο Χάρρυ και εγώ το έχουμε ξανά κάνει αυτό, μου έχει στείλει μερικά πρόστυχα μηνύματα στο παρελθόν, αλλά αυτό.. αυτό είναι διαφορετικό.

«Απλά πες το, μην ντρέπεσαι τώρα.»

«Θα με κρατούσες από τους γοφούς, με τον τρόπο που το κάνεις πάντα και εγώ θα κρατιόμουν από τα σεντόνια για να κρατήσω τον εαυτό μου σταθερό, τα δάχτυλά σου θα χώνονταν μέσα μου, αφήνοντας σημάδια στο δρόμο του...» Πιέζω τους γοφούς μου μεταξύ τους όταν ακούω τη σφυριχτή ανάσα του από το ακουστικό.

«Άγγιξε τον εαυτό σου.» Λέει και εγώ κοιτάζω γρήγορα γύρω στο δωμάτιο, ξεχνώντας για μια στιγμή πως κανένας δεν μπορεί να ακούσει την προσωπική μας συζήτηση.

«Τι; Όχι.» Ψιθυρίζω απότομα, καλύπτοντας με το χέρι μου το τηλέφωνο.

«Ναι.»

«Δεν το κάνω αυτό... εδώ. Θα με ακούσουν.» Αν μιλήσουμε σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον Χάρρυ γι αυτό θα ήμουν τρομοκρατημένη, είτε ήμουν από την επήρεια του κρασιού είτε όχι.

«Όχι δεν θα σε ακούσουν. Κάνε το. Το θέλεις, από ότι μπορώ να πω.» Πως μπορεί; Το θέλω;

«Απλά ξάπλωσε στο κρεβάτι, κλείσε τα μάτια, άνοιξε τα πόδια σου, και θα σου πω εγώ τι να κάνεις.» Δίνει διαταγές.

«Μα εγώ..»

«Κάνε το.» Η αυστηρότητα στη φωνή του με κάνει να ανατριχιάζω ενώ το μυαλό και οι ορμόνες μου το πολεμούν. Δεν μπορώ να αρνηθώ πως η ιδέα του Χάρρυ να με καθοδηγεί από το τηλέφωνο, λέγοντας τα βρώμικα πράγματα που θα μου έκανε, αυξάνει την ένταση στο δωμάτιο τουλάχιστον δέκα βαθμούς παραπάνω.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα