Κεφάλαιο 230

6.1K 209 37
                                    

Tessa's POV

«Νομίζω πήρα λάθος στροφή, είναι η τέταρτη έξοδος ανατολικά ή δυτικά;» ακούω την φωνή του Ζέιν. Πρέπει να μιλάει στο τηλέφωνο με την μητέρα μου ξανά.

«Εντάξει, πάω σωστά τότε, θα πρέπει να φτάσουμε εκεί σε μια μισή ώρα.» λέει. «Ναι, νομίζω έχει λιποθυμήσει όμως είναι καλά..» Περιμένω μέχρι να μείνει αρκετά σιωπηλός για να καταλάβω ότι το έκλεισε πριν προσπαθήσω να μιλήσω.

«Είναι θυμωμένη;» τραυλίζω.

«Όχι, απλά ανήσυχη. Είσαι εντάξει;» νομίζω το χέρι του είναι στο πόδι μου.

«Μμμ.» δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου.

«Ο Χάρρυ σε παίρνει συνέχεια.»

«Όχι.» γρυλίζω.

«Οδηγώ όσο πιο γρήγορα μπορώ, απλά προσπάθησε να κοιμηθείς αν μπορείς.» με συμβουλεύει. Μακάρι να μπορούσα.

Harry's POV

Η καρδιά μου είναι έτοιμη να βγει από το στήθος μου κατά την διάρκεια της διαδρομή. Γιατί στο καλό πήρα διαμέρισμα τόσο μακριά από την πανεπιστημιούπολη; Αυτή είναι σίγουρα η πιο μακρινή διαδρομή της ζωής σου. Η ηλίθια η Στεφ έδωσε κάτι στην Τέσσα, τι στο καλό συμβαίνει με εκείνη; Και ο Νταν, ο μαλάκας ο Νταν είναι νεκρός αν ακουμπήσει έστω και ένα δάχτυλο πάνω της. Περνάω κάθε κόκκινο φανάρι και αγνοώ το φως που αναβοσβήνει και μου δίνει να καταλάβω ότι θα πάρω τουλάχιστον τέσσερις φορές πρόσθημο.

Αφορά την Τέσσα... η φωνή της Μόλλυ παίζει ξανά και ξανά στο μυαλό μου μέχρι που τελικά φτάνω στο παλιό μου σπίτι. Δεν ασχολούμαι με το να σβήσω την μηχανή του αυτοκινήτου, το αυτοκίνητο μου είναι το τελευταίο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Πλήθος από μεθυσμένους ηλίθιους γεμίζουν το σαλόνι και τους διαδρόμους καθώς περνάω για να βρω την Τέσσα.

«Που είναι;» τα χέρια μου τυλίγονται στον γιακά του Νάιαλ την στιγμή που τον βλέπω και τον χτυπάω στον τοίχο χωρίς σκέψη.

«Δεν ξέρω! Δεν την έχω δει!» φωνάζει και χαλαρώνω το κράτημα μου.

«Που στο διάολο είναι η Στεφ;»

«Είναι στην πίσω αυλή νομίζω, δεν την έχω δει για λίγο.» τον αφήνω με ένα σπρώξιμο και παραπατάει προς τα πίσω ενώ με κοιτάει επίμονα. Βγαίνω έξω στην αυλή πανικοβλημένος, αν η Τέσσα είναι εδώ έξω στο κρύο με την Στεφ και τον Νταν... τα κόκκινα μαλλιά της Στεφ είναι φωτεινά στο σκοτάδι και δεν διστάζω να την σηκώσω από το έδαφος πιάνοντας το πίσω μέρος του δερμάτινου παλτού τους.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now