Κεφάλαιο 247

9.3K 187 44
                                    

Harry's POV

«Θα τον ξυπνήσεις;» Ρωτάει την Τέσσα η Κίμπερλυ όταν μπαίνω στην κουζίνα. Είναι λίγο μετά τις οκτώ και η Τέσσα είναι εντελώς ντυμένη.

Σκατά, είναι κιόλας Δευτέρα. Πρέπει να πάει τη δουλειά κι εγώ πρέπει ν α γυρίσω στο Πούλμαν. Θα χάσω τα σημερινά μαθήματα, αλλά πολύ που με νοιάζει. Σε λιγότερο από δύο μήνες θα πάρω το πτυχίο μου.

«Ξύπνησα» μουρμουρίζω, ακόμα ζαλισμένος από τον ύπνο. Χθες βράδυ κοιμήθηκα πιο ήρεμα από όλη την εβδομάδα. Την πρώτη μου νύχτα εδώ ήμασταν ξύπνιο σχεδόν όλη την ώρα.

«Γεια» το χαμόγελο της Τέσσα φωτίζει το σκοτεινό δωμάτιο και η Κίμπερλυ κατεβαίνει από το ψηλό σκαμπό και μας αφήνει μόνους στη κουζίνα. Για πρώτη φορά δεν με ενοχλεί.

«Πόση ώρα είσαι ξύπνια;» Τη ρωτάω.

«Δύο ώρες. Ο κύριος Βανς μου έδωσε μια ώρα επιπλέον μιας και δεν είχες ξυπνήσει.»

«Θα έπρεπε να με είχες ξυπνήσει νωρίτερα» τα μάτια μου τρέχουν αχόρταγα πάνω στο κορμί της. Φοράει ένα βαθύ κόκκινο πουκάμισο και μια μαύρη πένσιλ φούστα μέχρι το γόνατο. Το ύφασμα αγκαλιάζει τους γλουτούς της μ' έναν τρόπο που με κάνει να θέλω να την πάρω πάνω στο σκαμπό, να σηκώσω τη φούστα της αποκαλύπτοντας το δαντελωτό της εσώρουχο, και να την πάρω ακριβώς εδώ, αυτή τη στιγμή.

«Τι;» Με βγάζει από τις σκέψεις μου. Η μπροστινή πόρτα κλείνει και ανακουφίζομαι που επιτέλους είμαστε ολομόναχοι στο τεράστιο σπίτι.

«Τίποτα» ψεύδομαι και κατευθύνομαι προς την μισογεμάτη καφετιέρα. «Θα νόμιζε κανείς ότι θα είχαν Keurig, πλούσια καθάρματα.»

Η Τέσσα γελάει με το σχόλιό μου, «χαίρομαι που δεν έχουν, τα μισώ αυτά τα πράγματα», στηρίζεται στους αγκώνες της πάνω στο πάγκο της κουζίνας και τα μαλλιά της πέφτουν κάτω πλαισιώνοντας το πρόσωπό της.

«Κι εγώ το ίδιο» κοιτάζω γύρω το ευρύχωρο δωμάτιο και μετά το στήθος της Τέσσα καθώς εκείνη σηκώνεται όρθια. «Τι ώρα πρέπει να φύγεις;» Τη ρωτάω. Σταυρώνει τα χέρια της μπροστά στο στήθος της, κρύβοντάς μου τη θέα.

«Σε είκοσι λεπτά.»

«Να πάρει» αναστενάζω και φέρνουμε ταυτόχρονα και οι δύο τις κούπες μας στο στόμα μας. «Έπρεπε να με είχες ξυπνήσει. Πες στο Βανς ότι δεν θα πας»

«Όχι!» Φυσάει την αχνιστή κούπα που κρατάει στα χέρια της.

«Ναι.»

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now