Κεφάλαιο 287

5.7K 133 4
                                    

Tessa's POV

Κάθε φορά που η Σοφία ανέφερε την Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του δείπνου, άρχιζα να πανικοβάλλομαι. Εγώ είμαι εκείνη που το ανέφερα, αλλά προσπαθούσα να πάρω όλη την προσοχή από τον Λίαμ. Ήξερα πως ήταν σε δύσκολη θέση και είπα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, απλά έτυχε να είναι το μόνο θέμα που δεν θα έπρεπε να αναφέρω μπροστά στον Χάρρυ.

Πρέπει να του το πω απόψε. Γίνομαι γελοία, ανώριμη και δειλή που του το κρατάω κρυφό. Με πρόοδος που έχει κάνει με τον εαυτό του είτε θα του την βαρέσει στο κεφάλι είτε θα με εκπλήξει και θα το χειριστεί καλά. Ποτέ δεν ξέρω τι να περιμένω από εκείνον, κάθε φορά είναι διαφορετική.

Ακουμπάω ενάντια στην πόρτα της τραπεζαρίας, στέκοντας στο διάδρομο. Η Κάρεν σκουπίζει την κορυφή του φούρνου με ένα υγρό πανί, ο Κεν έχει μετακινηθεί σε μία καρέκλα στο σαλόνι και τώρα έχει αποκοιμηθεί. Ο Λίαμ με την Σοφία κάθονται στο τραπέζι της τραπεζαρίας ήσυχοι. Ο Λίαμ προσπαθεί να ρίξει μία γρήγορη ματιά στην γυναίκα και όταν εκείνη σηκώνει το κεφάλι της και τον κοιτάζει, αφήνει τα μάτια της στα δικά του και του δείχνει το όμορφο χαμόγελό της.

Δεν είμαι σίγουρη πώς να νιώσω για αυτό, με εκείνον μόλις να έχει βγει από μία μακροχρόνια σχέση, αλλά μετά πάλι, ποια είμαι εγώ για να έχω γνώμη στις σχέσεις των άλλων; Εδώ καθαρά δεν έχω καμία ιδέα για το πώς να καθοδηγήσω την δική μου.

Η θέα που έχω από εδώ απ' την πόρτα συνδέει το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα, έχω την πιο τέλεια εικόνα από τους ανθρώπους που σημαίνουν τα περισσότερα για εμένα, συμπεριλαμβανομένου και του πιο σημαντικού, του Χάρρυ, που κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι, κοιτάζοντας με ένα κενό βλέμμα τον τοίχο.

Χαμογελάω στην ιδέα να περπατάει στην αποφοίτησή του τον Ιούνη. Δεν μπορώ να τον φανταστώ με καπέλο και αυτό το ρούχο που φοράνε αλλά σίγουρα είναι κάτι που θέλω πολύ να δω και ξέρω πως σήμαινε τόσα πολλά στον Κεν το γεγονός ότι ο Χάρρυ συμφώνησε. Ο Κεν έχει καταστήσει σαφές σε πολλές περιπτώσεις πως ποτέ δεν περίμενε ότι ο Χάρρυ θα αποφοιτούσε από το κολέγιο και τώρα που η αλήθεια του παρελθόντος τους αποκαλύφθηκε, είμαι σίγουρη πως δεν θα περίμενε να αλλάξει γνώμη και να πάει μαζί με την τυπική τελετή αποφοίτησης. Ο Χάρρυ Στάιλς δεν είναι τίποτα άλλο παρά τυπικός.

Από την Νέα Υόρκη;

Έπρεπε να ξέρω πως εκείνη η φωνή δεν θα είχε φύγει για πολύ. Ήλπιζα πως θα είχε πολλά να κάνει και θα έλειπε για απόψε τουλάχιστον.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now