Κεφάλαιο 285

5.9K 135 40
                                    

Tessa's POV

Η ένταση στον αέρα είναι τόσο πυκνή, που ορκίζομαι ότι η Κίμπερλυ άνοιξε το παράθυρο μόνο γι' αυτόν τον λόγο.

«Δεν είναι τόσο δύσκολο να απαντήσεις το τηλέφωνο ή έστω να απαντήσεις με ένα μήνυμα. Οδήγησα όλο το δρόμο ως εδώ και μου απάντησες μόλις μια ώρα πριν.» Ο Χάρρυ επιπλήττει τον Κρίστιαν. Αναστενάζω, μαζί με την Κίμπερλυ και αναρωτιόμαστε και οι δύο πόσες φορές θα επαναλάβει ο Χάρρυ την ίδια πρόταση.

«Είπα συγγνώμη, ήμασταν στο κέντρο και δεν είχα σήμα.» Ο Κρίστιαν τσουλάει την καρέκλα του προσπερνώντας τον Χάρρυ και μπορώ σχεδόν να ακούσω τις σκέψεις του Χάρρυ και βλέπω το πόδι του που εξέχει λιγάκι αναρωτώμενο να βάλει ή όχι τρικλοποδιά στο ροδάκι.

Γλιστράει το πόδι του πίσω και ρίχνει στον Κρίστιαν μια καλή ματιά πριν έρθει να κάτσει δίπλα μου.

«Νομίζω ότι το καταλαβαίνει.» ψιθυρίζω στον Χάρρυ.

«Ναι, το καλό που του θέλω.» Επαναλαμβάνει την ίδια ματιά προς τον Κρίστιαν, κερδίζοντας μια ενοχλημένη γκριμάτσα από τον βιολογικό πατέρα του.

«Είσαι σε κακή διάθεση σήμερα, λαμβάνοντας υπόψη τι κάναμε μόλις.» Τον πειράζω, ελπίζοντας να υποχωρήσει έτσι ο θυμός του.

«Τι ώρα θέλεις να φύγουμε για δείπνο;» Σκύβει προς τα πάνω μου, με την ελπίδα να αντικαθιστά τον θυμό στα μάτια του.

«Δείπνο;» διακόπτει η Κίμπερλυ.

Γυρίζω σε αυτήν, γνωρίζοντας ακριβώς τι σκέφτεται. «Δεν είναι έτσι όπως νομίζεις.» Την διαβεβαιώνω.

«Ναι, είναι» λέει ο Χάρρυ. Μεταξύ της αδιακρισίας της και του αυτάρεσκου χαμόγελου του, θέλω να χαστουκίσω και τους δυο τους. Με όλη την ειλικρίνεια, φυσικά θέλω να πάω για δείπνο με τον Χάρρυ. Από τη μέρα που τον γνώρισα, ήθελα να βρίσκομαι κοντά του.

Χμ, χμ αυτό δεν πήρε και πολύ. Η ενοχλητική φωνή μου πετάγεται.

Δεν παραδίνομαι στον Χάρρυ, δεν πέφτω ξανά στον κύκλο της καταστροφικής μας σχέσης. Πρέπει να μιλήσουμε, να μιλήσουμε πραγματικά, για όλα όσα έχουν συμβεί και για τα σχέδιά μου για το μέλλον. Το μέλλον εννοώντας τη Νέα Υόρκη σε μιάμιση βδομάδα με τον Λίαμ.

Έχουν υπάρξει υπερβολικά πολλά μυστικά μεταξύ μας, υπερβολικά πολλές εκρήξεις που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί όταν μυστικά αποκαλύφθηκαν με τον χειρότερο τρόπο και δεν θέλω αυτή να είναι μία από αυτές τις καταστάσεις. Είναι ώρα να φερθώ ώριμα, να πάρω κουράγιο και να πω στον Χάρρυ τι σχεδιάζω να κάνω.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα