Κεφάλαιο 238

7.3K 200 41
                                    

...

Tessa's POV

Το μισό μου απόγευμα περνάει μιλώντας με τον Χάρρυ στο τηλέφωνο και πλέον είμαι σε μια πραγματική εργασία, η πρώτη μου μέρα στην καινούρια μου δουλειά τελείωσε και περιμένω ανυπόμονα τον Τρέβορ να με συναντήσει στην εταιρία, όπως υποσχέθηκε.

O Χάρρυ ήταν ήρεμος νωρίτερα, ακουγόταν τόσο καθαρά, σαν να είχε επικεντρωθεί σε κάτι. Τώρα που τα λέμε, δεν μπορώ να ελέγξω την χαρά μου για το πως έχουμε βελτιωθεί στο να επικοινωνούμε μεταξύ μας, είναι πολύ καλύτερα τώρα από τότε. Αλλά από την άλλη, ξέρω ότι αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο, το να μιλάμε με αυτό τον τρόπο, έχοντας τον Χάρρυ με τόσες μικρές και λίγες δόσεις... τον θέλω, ολόκληρο, κάθε στιγμή. Τον θέλω εδώ μαζί μου, να με αγκαλιάζει, να με φιλάει, να με κάνει να γελάω.. Αυτό πρέπει να είναι καλό όμως. Είμαι εντάξει με αυτό για τώρα. Μοιάζει αρκετά καλά χωρίς την άλλη μου επιλογή, την λύπη.

Αναστενάζω και ακουμπώ το κεφάλι μου πίσω στον τοίχο, περιμένοντας. Αρχίζω να εύχομαι να μην είχα προτείνει στον Τρέβορ να περνάει χρόνο μαζί μου, θα μπορούσα καλύτερα να ήμουν στο σπίτι της Κίμπερλυ και να μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Χάρρυ. Εύχομαι να ερχόταν , θα μπορούσε να είχε έρθει κι αυτός εδώ. Θα είχε μια δουλειά κοντά στην δική μου, θα ερχόταν κάποιες φορές στην δουλειά μου και κάποιες άλλες θα πήγαινα εγώ στην δική του. Είμαι σίγουρη ότι ο κύριος Βανς θα μπορούσε να δώσει μια θέση στον Χάρρυ. Είχε πει άλλωστε ότι ήθελε πίσω τον Χάρρυ στην παλιά του εταιρεία.

Θα μπορούσαμε να περνάμε την ώρα του φαγητού μαζί, να ξυπνούσαμε παλιές αναμνήσεις, όταν ο Χάρρυ ερχόταν στην προηγούμενη εταιρεία που δούλευα για να με δει. Φαντάζομαι τον Χάρρυ να είναι από πίσω μου, εγώ σκυμμένη πάνω από το γραφείο, η γροθιά του να πιάνει τα μαλλιά μου...

''Συγνώμη άργησα λιγάκι, απλά το meeting μου κράτησε περισσότερο από ότι περίμενα.'' Ο Τρέβορ διακόπτει τις σκέψεις μου και τινάζομαι από έκπληξη και αμηχανία.

''Αμμ..ναι..είναι εντάξει..εγώ απλά..'' Βάζω τα μαλλιά μου πίσω από το αυτί μου και καταπίνω, ''περίμενα.'' Μόνο και να ήξερε τι σκεφτόμουν, ευτυχώς θεέ μου δεν έχει ιδέα. Δεν είμαι σίγουρη από που προέρχονται όλα αυτά. Γέρνει το κεφάλι του προς την έξοδο.

'' Είσαι έτοιμη να φύγουμε;''

''Ναι.''

Περπατάμε δίπλα δίπλα, με αργά βήματα. Σχεδόν όλοι έχουν σχολάσει οπότε οι διάδρομοι είναι άδειοι. Μου μιλάει για την νέα δουλειά του αδερφού του στο Οχάιο και ότι έχει ήδη πάρει ένα κουστούμι για τον γάμο ενός συνεργάτη μας του Κρίσταλ. Σκέφτομαι πόσα κουστούμια θα έχει ο Τρέβορ μέσα στην ντουλάπα του. Φοράει ένα διαφορετικό κάθε μέρα.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now