Κεφάλαιο 295

11.4K 159 117
                                    

Tessa's POV

«Είσαι απόλυτα εκθαμβωτική, τόσο όμορφη νύφη.» λέει η Κάρεν. Γνέφω, συμφωνώντας μαζί της. Προσαρμόζω τις τιράντες στη δική μου τουαλέτα και κοιτάζω πίσω στον καθρέπτη.

«Θα μείνει αποσβολωμένος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα ήρθε αυτή η μέρα» χαμογελάω.

«Τι κι αν σκοντάψω; Τι κι αν δεν εμφανιστεί στο ιερό.»

«Θα εμφανιστεί, ο Κεν θα τον φέρει με το αυτοκίνητο στην εκκλησιά το πρωί αυτό.» Η Κάρεν γελάει, διαβεβαιώνοντας και τις δυο μας.

«Δεν θα το έχανε για τίποτα στον κόσμο.» υπόσχομαι.

«Ελπίζω πως όχι. Θα γίνω έξαλλη, πραγματικά.» Η νύφη του Λίαμ αφήνει ένα νευρικό γελάκι. 

Κοιτώ το όμορφο πρόσωπό της στoν καθρέπτη και σηκώνω το χέρι μoυ για να αγγίξω το γυμνό ώμο της. Τα καστανά μάτια της γεμίζουν δάκρυα και μασάει νευρικά τo κάτω χείλος της.

«Θα είναι εντάξει, θα είσαι εντάξει.» υπόσχομαι. Το ασημί του φορέματος μου λάμπει κάτω από το φως και θαυμάζω την ομορφιά κάθε λεπτομέρειας πίσω από αυτόν τον γάμο.

«Είναι υπερβολικά νωρίς; Είμαστε μαζί μόνο για λίγους μήνες. Πιστεύεις ότι είναι υπερβολικά νωρίς, Τέσσα;» Η φίλη μου με ρωτάει. Έχω έρθει τόσο κοντά της τα τελευταία δύο χρόνια, θα μπορούσα να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά όταν τα δάχτυλά της τρέμουν ενώ με βοηθούσε να κουμπώσω το φόρεμα της παρανύμφου μου.

«Δεν είναι υπερβολικά νωρίς. Εσείς οι δυο έχετε περάσει πολλά μόνο και μόνο τον τελευταίο χρόνο. Απλά το σκέφτεσαι πάρα πολύ.» την καθησυχάζω. «Ξέρω ένα ή δύο πράγματα για αυτό.» χαμογελάω.

«Είσαι νευρική που θα τον δεις;» ρωτάει, τα μάτια της ψάχνουν το πρόσωπο μου. 

Ναι. Τρομοκρατημένη. Εντελώς και υπέρτατα πανικοβλημένη μέσα μου.

«Όχι, θα είμαι εντάξει. Έχει περάσει τόσος καιρός.» κοιτάζω την Κάρεν που έχει τα μάτια της επικεντρωμένα στο πάτωμα μπροστά της.

«Υπερβολικά πολύς καιρός.», λέει μέσα από τα δόντια της η μητέρα του Λίαμ. Η καρδιά μου γίνεται βαριά και πιέζω πίσω τον απόμακρο πόνο που συνοδεύει κάθε σκέψη που τον αφορά.

Καταπίνω τις λέξεις που θα μπορούσα και ίσως θα έπρεπε να πω. «Μπορείς να πιστέψεις ότι ο μοναχογιός σου παντρεύεται σήμερα;» αλλάζω γρήγορα το θέμα. Η απόσπασή μου δουλεύει σαν μαγικό και χαμογελάει, στριγκλίζει και αρχίζει να σπάει με τη μία.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now