Κεφάλαιο 289

5.7K 135 9
                                    

Tessa's POV

«Είσαι έτοιμος να πάμε μέσα;» Η φωνή μου βγαίνει σαν ψίθυρος, σπάζοντας την σιωπή ανάμεσά μας. Δεν έχει μιλήσει και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι που να αξίζει να πω, στα τελευταία είκοσι λεπτά.

«Εσύ είσαι;» Σηκώνει τον εαυτό του όρθιο χρησιμοποιώντας το δέντρο και καθαρίζει τη βρωμιά από το μαύρο του τζιν.

«Αν είσαι εσύ.»

«Εγώ είμαι, αλλά αν θέλεις να συνεχίσουμε να συζητάμε για το αν θα πάμε μέσα, μπορούμε να το κάνουμε κι αυτό» χαμογελάει σαρκαστικά.

«Χα – χα» στριφογυρίζω τα μάτια μου και πλησιάζει το χέρι μου για να με βοηθήσει να σηκωθώ. Το χέρι του τυλίγεται τρυφερά γύρω από τον καρπό μου και με σηκώνει στα πόδια μου. Δεν το αφήνει, μοναχά γλιστράει το δικό του κάτω για να πιάσει το δικό μου.

Δεν σχολιάζω την ευγενική του κίνηση, ή το γεγονός ότι με κοιτάζει με αυτό τον οικείο τρόπο, τον τρόπο που κοιτάζει όταν ο θυμός του είναι αναμεμειγμένος, εξουδετερωμένος ακόμα, από την αγάπη του για εμένα. Είναι αυτό το βλέμμα, αυτό το ακατέργαστο και απρόβλεπτο βλέμμα στο πρόσωπό του, που μου υπενθυμίζει ότι ένα μέρος του εαυτού μου χρειάζεται και αγαπά αυτόν τον άντρα περισσότερο από όσο είμαι πρόθυμη να παραδεχτώ.

Δεν υπάρχει σκοπός πίσω από το άγγιγμα του, δεν είναι μια προμελετημένη κίνηση όταν το χέρι του κινείται γύρω από τη μέση μου και με τραβάει προς το μέρος του καθώς περπατάμε προς την πόρτα.

Δεν ακούγεται λέξη, μόνο μια ανήσυχη ματιά από την Κάρεν. Το χέρι της είναι ακουμπισμένο στον ώμο του άντρα της και εκείνος γέρνει προς τα κάτω, μιλώντας σιωπηλά στον Λίαμ, ο οποίος έχει τώρα καθίσει πίσω στη θέση του στην τραπεζαρία. Η Σοφία δεν βρίσκεται πλέον στο δωμάτιο, υποθέτω ότι έφυγε μετά το χάος. Δεν την κατηγορώ.

«Είσαι καλά;» Η Κάρεν στρέφει την προσοχή της στον Χάρρυ. Ο Λίαμ κοιτάζει πάνω ταυτόχρονα με τον Κεν κι εγώ σκουντώ ευγενικά τον Χάρρυ.

«Ποιος, εγώ;» Ρωτάει, μπερδεμένος. Σταματάει σχεδόν μπροστά απ' τις σκάλες κι εγώ πέφτω πάνω του.

«Ναι γλυκέ μου, είσαι καλά;» Ξεκαθαρίζει η Κάρεν. Σπρώχνει τα καστανά μαλλιά της πίσω από τα αυτιά της και κάνει ένα βήμα προς το μέρος μας, μεταφέροντας το χέρι της στην κοιλιά της.

«Εννοείς..» ο Χάρρυ καθαρίζει τον λαιμό του, «αν θα τρέξω αιφνιδιαστικά και θα σπάσω τα μούτρα του Λίαμ; Όχι, δεν θα το κάνω» ξεφυσάει.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now