Κεφάλαιο 237

6.6K 197 23
                                    

Harry's POV

«Σήκω από το πάτωμα μου.» λέω στον Ρίτσαρντ και σπρώχνω το μπούτι του με την μπότα μου. Είμαι παραπάνω από θυμωμένος και όλο αυτό το χάος είναι δικό του φταίξιμο.

«Συγγνώμη.» βογκάει, προσπαθώντας να σηκωθεί από το πάτωμα, μέσα σε δευτερόλεπτα κλαψουρίζει και πέφτει ξανά κάτω. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να σηκώσω το αξιολύπητο σώμα του από το πάτωμα όμως σε αυτό το σημείο δεν είμαι σίγουρος για το τι άλλο πρέπει να κάνω μαζί του.

«Θα σε βάλω στη καρέκλα αλλά δεν πρόκειται να κάτσεις στον καναπέ μου, όχι μέχρι να κάνεις ένα μπάνιο.»

«Εντάξει.» ψιθυρίζει και κλείνει τα μάτια του καθώς σκύβω για να τον σηκώσω. Δεν είναι τόσο βαρύς όσο περίμενα, ειδικά για το ύψος του. Τον τοποθετώ στην καρέκλα και τυλίγει τα χέρια του γύρω από το στομάχι του. 

«Τώρα τι; Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει μαζί σου τώρα;» τον ρωτάω σιγανά. Τι θα έκανε η Τέσσα αν ήταν εδώ; Γνωρίζοντας την, θα τον έβαζε να κάνει ένα ζεστό μπάνιο και θα του έφτιαχνε κάτι να φάει. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα από αυτά.

«Πήγαινε με πίσω.» προτείνει. Τα τρεμάμενα του δάχτυλα σηκώνουν τον γιακά της σκισμένης του μπλούζα, της παλιάς μου μπλούζας που η Τέσσα τον άφησε να κρατήσει. Τη φοράει από τότε που έφυγε από δω; Σκουπίζει το αίμα από το στόμα του, τεμπέλικα περνώντας το κάτω από το σαγόνι του και μέσα στα ανακατεμένα παχιά μούσια του.

«Πίσω που;» ίσως θα έπρεπε να τηλεφωνήσω στην αστυνομία όταν πρωτομπήκε στο διαμέρισμα, ίσως να μην έπρεπε να δώσω στον Τσαντ εκείνο το ρολόι... δεν σκεφτόμουν σωστά εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να κρατήσω την Τέσσα μακριά από αυτόν τον χαμό.

«Γιατί τον έφερες εδώ; Αν η Τέσσα ήταν εδώ...» η φωνή μου ταξιδεύει.

«Μετακόμισε, ήξερα ότι δεν θα ήταν.» τραυλίζει. Ξέρω ότι του είναι δύσκολο να μιλήσει όμως χρειάζομαι απαντήσεις και η υπομονή μου εξαντλείται.

«Ήρθες εδώ και λίγες μέρες πριν;»

«Ναι, ήρθα μόνο για να φάω και να κάνω ένα μπάνιο.» ο Ρίτσαρντ λέει.

«Ήρθες μέχρι εδώ για να φας και να κάνεις μπάνιο;»

«Ναι, πήρα το λεωφορείο την πρώτη φορά αλλά ο Τσαντ» παίρνει μια βαθιά ανάσα και σκύβει μπροστά από τον πόνο πριν σηκώσει το ύψος του, «Προσφέρθηκε να με φέρει εδώ όμως μου επιτέθηκε όταν ήρθαμε εδώ.»

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα