Κεφάλαιο 294

6.7K 141 121
                                    

Zayn's POV

Άλλο ένα πάρτι. Άλλο ένα γεμάτο κόσμο πάρτι όπου όλοι κάνουν τα ίδια σκατά. Ποτά χύνονται σε κόκκινα κυπελλάκια και η μουσική ηχεί από δωμάτιο σε δωμάτιο.. Κάθε άτομο που προσπερνώ ενώ περπατώ στο διάδρομο μοιάζει ακόμα πιο βαρεμένο από το προηγούμενο και το βρίσκω περίεργο που αυτής της χρονιάς το πάρτι καλωσορίσματος είναι πολύ πιο πολυπληθές από το προηγούμενο.

«Πρέπει να κατουρήσω.» παραπονιέμαι, στηριζόμενος στον τοίχο δίπλα στην πόρτα του μπάνιου. Μια στιγμή αργότερα, ένα μικροκαμωμένο κορίτσι με ξανθά μαλλιά βγαίνει από το μπάνιο. Τα μάγουλά της είναι κόκκινα, τα μάτια της είναι καρφωμένα στο πάτωμα. Φοράει ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι που αγκαλιάζει τις καμπύλες των οπισθίων της τέλεια αλλά το τζιν της είναι φαρδύ, σχεδόν τεράστιο.

«Με συγχωρείς» χαμογελάει κάτω στο καλυμμένο με χαλί πάτωμα και με προσπερνάει με μια μανούβρα για να διασχίσει το διάδρομο. Αποφάσισα να μην βγω ραντεβού με καμία για λίγο μετά από αυτό με την Τέσσα αλλά πιάνω τον εαυτό μου να ακολουθεί το κορίτσι κάτω στο διάδρομο.

Όταν φτάνει στις σκάλες, τις κατεβαίνει αργά και την παρακολουθώ ενώ τα μάτια της σκανάρουν το πλήθος, ψάχνοντας για κάποιον. Αποφασίζω να την πλησιάσω όταν φτάνει στο πλατύσκαλο.

«Ψάχνεις κάποιον;» τη ρωτάω.

Όταν γυρνάει να με αντικρίσει, τα καστανά μάτια της είναι μεγάλα, σχεδόν υπερβολικά για το πρόσωπό της και μοιάζει ελάχιστα τρομοκρατημένη ενώ μιλάει. «Έψαχνα τους φίλους μου αλλά νομίζω ότι έφυγαν.» Συνοφρυώνεται.

«Ω, θέλεις να σε βοηθήσω να τους βρεις; Μπορείς να τους καλέσεις;»

«Όχι, το κινητό μου είναι μέσα στη τσάντα της φίλης μου», αναστενάζει, ακουμπώντας τη μικρή τσάντα στη μέση της. «Ήξερα ότι δεν έπρεπε να είχα έλθει εδώ. Τα πάρτυ δεν είναι του στυλ μου κι όμως η Μέισι ικέτεψε και ικέτεψε. Θα έχει πλάκα είπε, θα μείνουμε μόνο για μια ώρα, είπε.» Το κορίτσι ξεφυσάει. Η μύτη της ρυτιδιάζει και δαγκώνω το κάτω χείλος μου για να κρατηθώ να μη γελάσω.

«Τι;» Κοκκινίζει, ντροπιασμένη.

«Τίποτα» ψεύδομαι. Είναι πολύ χαριτωμένη. «Θέλει ένα ποτό ή κάτι τέτοιο;», τη ρωτάω.

«Δεν πίνω» αρνείται απαλά.

«Καθόλου;»

«Καθόλου.»

«Λοιπόν, καλά τότε.» Χαμογελάω, αφήνοντάς την να καταλάβει ότι το βρίσκω κάπως κουλ που δεν γίνεται τύφλα σαν τα υπόλοιπα από τα κορίτσια εδώ.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now