Κεφάλαιο 214

7.2K 163 62
                                    

Harry's POV

Προσπαθώ να τραβήξω το σχεδόν γυμνό σώμα της ακόμη πιο κοντά μου καθώς αυτή συνεχίζει το φιλί. Τα χέρια της πιάνουν τα μπράτσα μου και εγώ καθοδηγώ τα χέρια μου ανάμεσα στα μπούτια της. Δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο εδώ πέρα.

«Θα έπρεπε να τα είχες βγάλει.» Της υπενθυμίζω, τραβώντας το πλάι του λεπτού, βρεγμένου εσώρουχο της.

Γελάει χωρίς να πάρει ανάσα πριν αναπνεύσει απότομα όταν το δάχτυλό μου μπαίνει μέσα της. Τα βογγητά της κόβονται από το στόμα μου πάνω στο δικό της, τραβά το κάτω μου χείλος ανάμεσα στα δικά της και σχεδόν να τα χάσω με αυτό. Είναι τόσο τρομερά σέξι και σαγηνευτική και δεν προσπαθεί καν. Όταν αρχίζει να κουνά τους γοφούς της , σπρώχνοντας τον εαυτό της στο χέρι μου, πιάνω τον καρπό της με το ελεύθερο χέρι μου και την μετακινώ από τα πόδια μου. Το σώμα της ξεκουράζεται στην πλαστική θέση, τα πόδια της εντελώς ανοιχτά, τα δάχτυλα μου να την ευχαριστούν ακόμη.

Αυτό το ανόητο εσώρουχο αρχίζει να με εκνευρίζει. Κλαψουρίζει όταν βγάζω τα δάχτυλα μου από μέσα της και τα βάζω στο εσώρουχό της, κατεβάζοντας το όσο πιο γρήγορα γίνεται και πετώντας το στο νερό δίπλα της. Ο εξαερωτής τα μεταφέρει στην άλλη πλευρά της μπανιέρας και αυτή πιάνει τον καρπό μου για να με αναγκάσει να την αγγίξω ξανά.

«Τι θέλεις;» Την πιέζω, θέλοντας να ακούσω τις λέξεις από αυτήν.

«Εσένα.» Χαμογελάει γλυκά και μετά ανοίγει τα πόδια της περισσότερο δείχνοντας πόσο βρώμικη είναι στα αλήθεια. Της δίνω αυτό που θέλει και ανταμείβομαι με το χέρι της γύρω μου.

«Γύρνα από την άλλη.» Της λέω. Χωρίς να της δώσω την ευκαιρία να απαντήσει, γυρίζω το σώμα της και αυτή τσιρίζει.

Πανικοβάλλομαι για μια στιγμή αλλά γρήγορα καταλαβαίνω πως ακούμπησε ακριβώς πάνω στον εξαερωτή. Φυσικά και τσίριξε, θα ουρλιάζει σε λίγα δευτερόλεπτα. Γονατίζω πίσω της, λατρεύω να την παίρνω με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να την νιώθω πολύ παραπάνω, μπορώ να αγγίξω το κρεμώδες δέρμα της πλάτης της και να δω κάθε μυ να κινείται κάτω από το δέρμα της, να δω κάθε αναπνοή που πολεμά καθώς μπαίνω μέσα της. Μετακινώ τα μακριά μαλλιά της στο πλάι και την πλησιάζω πιο πολύ, μπαίνοντας αργά μέσα της. Η πλάτη της κυρτώνει και εγώ πιάνω το στήθος της με τα χέρια μου καθώς αρχίζω να κουνιέμαι μέσα και έξω της αργά. Γαμώτο είναι τόσο ωραία αίσθηση, καλύτερη από ότι συνήθως.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now