Κεφάλαιο 260

7.5K 145 52
                                    

Tessa's POV

Όταν το ξυπνητήρι μου χτυπάει στις επτά, αναγκάζω τον εαυτό μου να σηκωθεί από το κρεβάτι. Κοιμήθηκα ελάχιστα, γύριζα και στριφογύριζα όλο το βράδυ. Η τελευταία φορά που έλεγξα την ώρα ήταν τρεις το πρωί και δεν ήμουν σίγουρη αν είχα κοιμηθεί καθόλου ή αν είχα μείνει ξύπνια όλη την ώρα.

Ο Χάρρυ κοιμάται, τα σταυρωμένα του χέρια ξεκουράζονται πάνω από το στομάχι του. Δεν με κράτησε χθες το βράδυ, ούτε μια φορά. Η μόνη επαφή μεταξύ μας αποτελούνταν από τα χέρια του απλώνοντας ενώ κοιμόταν, απλά για να σιγουρευτούν ότι ήμουν ακόμα εκεί πριν πάνε πίσω στο στομάχι του. Περίμενα κάπως αυτήν την αλλαγή διάθεσης του, ήξερα ότι δεν ήθελε να έρθει εδώ για τον γάμο όμως το υψηλό ποσοστό άγχους δεν βγάζει και πολύ νόημα για μένα, ειδικά αφού αρνείται να μου μιλήσει για αυτό. Θέλω να τον ρωτήσω απλά πως περίμενε να αντιμετωπίσει τη μετακόμιση μου εδώ μαζί του αν δεν με θέλει εδώ ούτε για μια εβδομάδα.

Περνάω το χέρι μου από το μέτωπο του, σπρώχνοντας πίσω τα μπερδεμένα του μαλλιά, και κινούμαι προς τα κάτω για να ακουμπήσω τα λίγα γένια που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο πιγούνι του. Τα βλέφαρα του πεταρίζουν και τραβιέμαι γρήγορα και σηκώνομαι όρθια. Δεν θέλω να τον ξυπνήσω, ούτε ο δικός του ύπνος ήταν ήρεμος χθες ο βράδυ. Εύχομαι να ήξερα τι τον στοίχειωνε, εύχομαι να μην είχε κλειστεί στον εαυτό του τόσο βιαστικά. Μου αποκάλυψε τα πάντα στο γράμμα που μου έγραψε, και παρόλο που τα περισσότερα πράγματα σε εκείνο το γράμμα ήταν τα απαίσια λάθη του, τα είχα αντιμετωπίσει και ξεπεράσει. Τίποτα από αυτά που έχει κάνει στο παρελθόν δεν θα βλάψει το μέλλον μας. Πρέπει να το ξέρει αυτό, πρέπει να το ξέρει αλλιώς ποτέ δεν θα λειτουργήσει.

Δεν είναι δύσκολο να βρεις το μπάνιο και περιμένω υπομονετικά το νερό να μετατραπεί από καφέ σε καθαρό. Το ντους κάνει θόρυβο και η πίεση του νερού είναι πολύ δυνατή, σχεδόν επίπονη, αλλά κάνει θαύματα εξαφανίζοντας την ένταση στη πλάτη μου και του μύες μου.

Είμαι τελείως ντυμένη με ένα ζευγάρι τζιν και μια στράπλες μπλούζα στο χρώμα της κρέμας, διστάζω πριν φορέσω ένα δαντελωτό φλοράλ ζακέτα. Η ζακέτα δεν έχει κουμπιά οπότε ο Χάρρυ δεν μπορεί να απαιτήσει να την κουμπώσω και είναι τυχερός που δεν φοράω μόνο την μπλούζα. Είναι άνοιξη τώρα και εδώ στο Κεντρικό Λονδίνο, το νιώθεις.

Η Αν δεν μου έδωσε κάποια συγκεκριμένη ώρα για τα σχέδια μας σήμερα, οπότε κατέβηκα κάτω για να φτιάξω μια κούπα καφέ. Μια ώρα αργότερα, επιστρέφω πάνω για να πάρω το νουκ μου και να απασχολήσω τον εαυτό μου. Ο Χάρρυ έχει γυρίσει ανάσκελα και το πρόσωπο του κρατάει ένα βαθύ κατσούφιασμα. Χωρίς να τον ενοχλήσω, βγαίνω γρήγορα από το δωμάτιο και βρίσκω ξανά τον δρόμο μου πίσω στην κουζίνα. Άλλη μια ώρα περνάει και ανακουφίζομαι όταν η Αν μπαίνει μέσα από την πίσω πόρτα. Τα καστανά μαλλιά της είναι πιασμένα πίσω, ακριβώς σαν τα δικά μου, σε έναν χαμηλό κότσο και φοράει, τι άλλο, μια μαύρη φόρμα.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now