Κεφάλαιο 236

7.1K 197 35
                                    

Ηarry's POV

«Πώς πήγε το μάθημα kick-boxing χθες;», ρωτάει ο Λίαμ, η φωνή του τεταμένη καθώς σηκώνει ακόμα μια τσάντα με σάπια φύλλα.. «Θα μπορούσες να βοηθήσεις, ξέρεις.»

«Το ξέρω», στηρίζω τα πόδια μου πάνω σε ένα από τα ξύλινα ράφια μέσα στο θερμοκήπιο της Κάρεν. Με δραματικό στριφογύρισμα ματιών ο Λίαμ πετάει την τσάντα στο έδαφος και σκουπίζει το φρύδι του.

«Το kick-boxing ήταν εντάξει, ο προπονητής ήταν γυναίκα άρα ήταν πραγματικά γελοίο.»

«Γιατί; Επειδή σε έσπασε στο ξύλο;»

«Όχι, δεν το έκανε.»

«Και τι σε έκανε να πας ούτως ή άλλως; Είπα στην Τες να μην στο πάρει αυτό επειδή δεν θα το χρησιμοποιούσες.» Η ενόχληση πεταρίζει μέσα στο στήθος μου στον τρόπο που την αποκαλεί: «Τες», δεν μου αρέσει για κανέναν λόγο. Είναι μόνο ο Λίαμ, θυμίζω στον εαυτό μου. Από όλα τα πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχώ τώρα, ο Λίαμ δεν είναι στη λίστα.

«Επειδή είχα νευριάσει και ένιωθα πως ήμουν έτοιμος να τα κάνω όλα λίμπα σε αυτό το καταραμένο διαμέρισμα, άρα όταν είδα το φυλλάδιο όταν έβγαζα όλα τα συρτάρια από την συρταριέρα, έβαλα τα παπούτσια μου κι έφυγα.»

«Δεν θα το δει ούτως ή άλλως, δε μένει πια εκεί.» του υπενθυμίζω, προσπαθώντας να σταματήσω το λυγμό στη φωνή μου.

«Λυπάμαι»

«Ναι» αναστενάζω, δεν έχω ούτε καν μια εξυπνάδα να του απαντήσω.

«Είναι δύσκολο για μένα να νιώθω άσχημα για σένα όταν θα μπορούσες να βρίσκεσαι εκεί μαζί της.» λέει ο Λίαμ μετά από μερικές στιγμές σιωπής.

«Να πας να πηδηχτείς» γέρνω το κεφάλι μου στον τοίχο και τον αισθάνομαι να με καρφώνει.

«Δε βγάζει νόημα.» προσθέτει.

«Όχι σε σένα.»

«Ούτε σε εκείνη, ούτε σε κανέναν.»

«Δε χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις σε κανέναν.» του πετάω.

«Τότε γιατί είσαι εδώ;» Αντί να του απαντήσω, κοιτάζω γύρω στο θερμοκήπιο, αβέβαιος για την απάντηση κι εγώ ο ίδιος. 

«Δεν έχω πού αλλού να πάω.» Νομίζει ότι δεν μου λείπει κάθε καταραμένο δευτερόλεπτο; Ότι θα ήθελα πολύ περισσότερο να είμαι εκεί παρά εδώ;

«Κι οι φίλοι σου;», ρωτάει.

«Εννοείς ο ένας που νάρκωσε την Τέσσα; Ή ο άλλος που με παγίδεψε για να της πω για το στοίχημα, ή μήπως εννοείς αυτόν που προσπαθεί συνεχώς να την πηδήξει;» τους μετράω στα δάχτυλα των χεριών μου για να το κάνω πιο δραματικό. «Να συνεχίσω;»

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα