Κεφάλαιο 249

8.2K 158 21
                                    

Tessa's POV

Αγγλία; Γιατί ο Χάρρυ θα πάει στην Αγγλία; Θα μετακομίσει εκεί αφού αποφοιτήσει; Διαβάζω ξανά το μήνυμα της.

*Ήξερες ότι ο εραστής θα πάει στο Λονδίνο το επόμενο Σαββατοκύριακο;*

Το επόμενο Σαββατοκύριακο!

Ακουμπώ το μέτωπό μου στο τιμόνι του αυτοκινήτου μου και κλείνω τα μάτια. Νόμιζα ότι ο Χάρρυ και εγώ αρχίζαμε επιτέλους να επικοινωνούμε μεταξύ μας, γιατί δεν μου είπε ότι σχεδίαζε να πάει στην Αγγλία τόσο σύντομα;

Το πρώτο μου ένστικτο είναι να τον καλέσω και να τον ρωτήσω γιατί μου κρύβει το ταξίδι. Σταματώ τον εαυτό από να το κάνει αυτό γιατί είναι η τέλεια ευκαιρία να προσπαθήσω μην βγάλω συμπεράσματα χωρίς να τον ρωτήσω πρώτα. Υπάρχει κάποια πιθανότητα, μικρή, η Κίμπερλυ να είναι λάθος και ο Χάρρυ να μην πάει το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αγγλία. Το στήθος μου σφίγγεται στη σκέψη ότι αυτός θέλει ακόμα να ξανά μετακομίσει εκεί. Ακόμα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι θα είμαι αρκετή για να τον κρατήσω εδώ.

Harry's POV

Μοιάζει να έχουν περάσει χρόνια από όταν στάθμευσα για τελευταία φορά σε αυτό το παρκινγκ. Οδηγώ τριγύρω την τελευταία ώρα, σκεφτόμενος τα πιθανά αποτελέσματα του να έρθω εδώ. Αφού έκανα μια νοητική λίστα με τα υπέρ και τα κατά, κάτι που ποτέ, μα ποτέ δεν κάνω, κλείνω το αυτοκίνητό μου και βγαίνω στον κρύο απογευματινό αέρα.

Κοιτάω γύρω το κτήριο και βλέπω το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο ακριβώς από έξω. Υποθέτω ότι είναι σπίτι, αν όχι απλά χαράμισα όλο μου το απόγευμα και θα εκνευριστώ περισσότερο από τώρα. Το καφέ κτήριο είναι ακριβώς πάνω στο δρόμο και μια σκουριασμένη σκάλα οδηγεί στο δεύτερο όροφο όπου βρίσκετε το διαμέρισμά του. Με κάθε βήμα της μπότας μου στη μεταλλική σκάλα σκέφτομαι το λόγο που βρίσκομαι εδώ εξαρχής.

Μόλις φτάνω το διαμέρισμα με την ταμπέλα 'C', το τηλέφωνό μου δονείτε στην πίσω τσέπη. Είναι είτε η Τέσσα είτε η μαμά μου, σε καμία από τις δύο δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Εάν μιλήσω στην Τέσσα αυτή τη στιγμή, θα χαλάσει το σχέδιο μου και η μαμά μου θα με εκνευρίσει απλά επιμένοντας να πάω στην Αγγλία για το γάμο της.

Αγνοώντας την δόνηση του κινητού μου, χτυπάω την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα απαντά, φορώντας μόνο μία φόρμα. Tα πόδια του είναι γυμνά και φαίνεται ένα περίπλοκο τατουάζ στο στομάχι του, ένα που δεν είχα δει πριν. Πρέπει να το έκανε αφότου προσπάθησε να πάρει το κορίτσι μου. O Ζέιν δεν με χαιρετά. Αντίθετα, στέκεται στο κατώφλι με ένα προφανές βλέμμα σοκ και καχυποψίας στο πρόσωπό του.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα