Κεφάλαιο 226

7.1K 188 61
                                    

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είδαμε τον Μαξ και τη Ντενίζ ξανά, είχαν περάσει χρόνια!» λέει η Κάρεν καθώς ο Κεν ξεκινάει το SUV. Οι τσάντες έχουν τοποθετηθεί με ασφάλεια στο πορτμπαγκάζ και δανείστηκα τα ακουστικά του Λίαμ για να με αποσπούν στην διαδρομή.

«Ήταν ωραία, η Λίλιαν έχει μεγαλώσει τόσο πολύ.», ο Κεν κατευνάζει την Κάρεν με ένα χαμόγελο.

«Έχει μεγαλώσει. Είναι τόσο όμορφο κορίτσι.», δεν αντιστέκομαι στο να στριφογυρίσω τα μάτια μου.

Η Λίλιαν ήταν καλή και τα λοιπά αλλά αφού πέρασα ώρες με την εντύπωση πως ενδιαφέρεται για τον Χάρρυ δεν είμαι σίγουρη αν θα ενδιαφερθώ ξανά για αυτό το κορίτσι. Είμαι ευγνώμων που οι πιθανότητες να την ξαναδώ είναι πολύ λίγες, ευτυχώς δεν υφίστανται.

«Ο Μαξ δεν έχει αλλάξει με τα χρόνια.» παρατηρεί ο Κεν, η φωνή του χαμηλή και αποδοκιμαστική. Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη που δεν νοιάζεται για τον σκληρό άντρα.

«Νιώθεις καθόλου καλύτερα;» ο Λίαμ γυρνάει για να με ρωτήσει.

«Όχι ιδιαίτερα», αναστενάζω. Γνέφει.

«Μπορείς να κοιμηθείς στη διαδρομή, θέλεις ένα μπουκάλι νερό;».

«Μπορώ να το πάρω εγώ», επεμβαίνει ο Χάρρυ. Ο Λίαμ τον αγνοεί και αρπάζει ένα εμφιαλωμένο νερό από το μικρό ψυγειάκι στο πάτωμα μπροστά από τη θέση του. Τον ευχαριστώ σιωπηλά και βάζω τα ακουστικά στα αυτιά μου.

Το κινητό μου παγώνει επανειλλημένα άρα το κλείνω και το ξανανοίγω με την ελπίδα να δουλέψει. Αυτή η διαδρομή θα είναι απαίσια αν δεν μπορώ να αποβάλω την ένταση με μουσική. Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανα ποτέ αυτό πριν την «μεγάλη κατάθλιψη». Χαμογελώ ελάχιστα στο γελοίο υποκοριστικό για αυτές τις μακριές μέρες χωρίς το Χάρρυ, δεν ξέρω γιατί χαμογελάω όταν στη πραγματικότητα αυτές ήταν οι λίγες χειρότερες μέρες της ζωής μου. Το νιώθω τώρα ξανά, ξέρω ότι πλησιάζει πάλι.

«Τι συμβαίνει;», ο Χάρρυ γέρνει για να μιλήσει στο αυτί μου και χωρίς να το σκεφτώ τραβιέμαι μακριά. Συνοφρυώνεται και δεν κάνει κίνηση να με ακουμπήσει ξανά.

«Τίποτα, το κινητό απλά... είναι μπάζο», κρατώ την συσκευή στον αέρα.

«Τι προσπαθείς να κάνεις ακριβώς;»

«Να ακούσω μουσική με την ελπίδα ότι θα κοιμηθώ.», ψιθυρίζω. Παίρνει το κινητό μου από το χέρι μου και βγάζει την μπαταρία.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα