Κεφάλαιο 270

6.4K 127 20
                                    

Harry's POV

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχασα όλα μου τα ρούχα σε έναν γύρο πόκερ!» η Τζανίν λέει μπαίνοντας βιαστικά στην κουζίνα, ένα τσιγάρο στο ένα της χέρι και ένα πλαστικό κόκκινο ποτήρι στο άλλο.

«Λοιπόν θα μπορούσες να φορέσεις κάτι τώρα.» μια άγνωστη μελαχρινή της λέει.

«Αλήθεια είμαι εντάξει.» η Τζανίν της λέει επιθετικά. Οι γυναίκες είναι τόσο περίεργες.

Μου παίρνει μερικά λεπτά να καταλάβω ότι η Τζανίν είναι τελείως γυμνόστηθη, λοιπόν γυμνόστηθη και ολοκληρωτικά γυμνή εκτός από ένα μικροσκοπικό στριγκάκι που υποθέτω θα μπορούσες να το περάσεις για χοντρή κλωστή στα καλύτερα του.

Δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή. Ο καπνός από τα υπερβολικά πολλά τσιγάρα, τους αμέτρητους μπάφους, και τις πίπες έχει μετατρέψει αυτό το διαμέρισμα σε ένα σπίτι τρόμου. Γυμνές κοπέλες, κοκαΐνη, και ποτά ρέουν με αφθονία. Όλοι φέρονται ανέμελα, όπως ακριβώς θέλω να είμαι. Θέλω να είμαι και εγώ ανέμελος. Πρέπει να βγάλω το πρόσωπο της από το ηλίθιο μυαλό μου.

Όταν κοιτάω ξανά την Τζανίν, φοράει μια φανέλα πάνω από το κεφάλι της. «Χαρούμενη;» στριφογυρνάει τα μάτια της στην μελαχρινή, σπρώχνοντας τα μαλλιά της προς τα πίσω με τον πιο δραματικό τρόπο.

Η Τζανίν γυρνάει πολύ απότομα και το πόδι της χτυπάει στο πόδι του τραπεζιού της κουζίνας. Παραπατάει και πέφτει πάνω μου και το ποτό μου χύνεται παντού πάνω στην μπλούζα που φόρεσε λιγότερο από ένα λεπτό πριν.

«Γαμώτο σου, Χάρρυ!» παραπονιέται, βγάζοντας την μπλούζα και επιτρέποντας στο στήθος της να εκτεθεί ξανά. Όχι ότι δίνει δεκάρα για το ότι είναι γυμνή μέσα σε ένα διαμέρισμα γεμάτο ανθρώπους, αλλά η μελαχρινή ξεφυσά ενοχλημένη και βγαίνει βιαστικά από την κουζίνα, σιγουρεύοντας ότι πήρε το μπουκάλι με την τεκίλα μαζί της.

«Ποιο είναι το πρόβλημα της;» ο Τζέιμς λέει στην Τζανίν.

«Δεν με συμπαθεί επειδή πήδηξα το αγόρι της, λοιπόν πρώην αγόρι.» χαμογελάει. Ένα περήφανο χαμόγελο.

«Δώσε μου την μπλούζα σου.» η Τζανίν απλώνει τα χέρι της και ο Τζέιμς κουνάει αρνητικά το κεφάλι.

«Με τίποτα, η Κάρλα θα είναι εδώ το πρωί και θα με κρεμάσει από το πουλί μου αν σε δει να φοράς την μπλούζα μου ξανά.» σηκώνει τα χέρια του και φεύγει από την κουζίνα.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα