Κεφάλαιο 216

6.6K 226 48
                                    

Harry's POV

«Σκοπεύεις να με ακολουθείς σε όλο τον δρόμο της επιστροφής;» ρωτάω το ενοχλητικό κορίτσι.

«Όχι, επιστρέφω στην καμπίνα των γονιών μου.»

«Επομένως, πήγαινε στην καμπίνα τους μόνη.»

«Δεν είσαι πολύ ευγενικός» μουρμουρίζει.

«Αλήθεια; Μου έχουν πει ότι αυτό είσαι από τα δυνατότερα προσόντα μου» στριφογυρίζω τα μάτια μου ακόμα κι αν δεν μπορεί να δει το πρόσωπό μου.

«Κάποιος σου είπε ψέματα» χαζογελάει πίσω μου και κλωτσάω τις πέτρες κάτω από τη σόλα των μποτών μου. Για μια φορά είμαι ευγνώμων που η Τέσσα μου είπε να βγάλω τα παπούτσια μου στην πόρτα της καμπίνας, αλλιώς θα είχα καταλήξει να φορέσω τα σνίκερς του Λίαμ. Δεν θα ήταν και η καλύτερη εξωτερική εμφάνιση και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα πόδια του είναι πολύ μικρότερα από τα δικά μου.

«Από πού είσαι;» ρωτάει. Την αγνοώ και συνεχίζω να περπατώ στον δρόμο, νομίζω ότι υποτίθεται ότι πρέπει να στρίψω αριστερά στην επόμενη πινακίδα, σίγουρα το ελπίζω.

«Αγγλία;» ρωτάει.

«Ναι, προς τα ποια μεριά;» την ρωτάω και δείχνει δεξιά. Προφανώς και είχα άδικο.

«Οι γονείς σου ξέρουν ότι λείπεις;» το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να νευριάσω κάποιον ακόμα.

«Αμφιβάλλω γι' αυτό, έχουν παρέα και με αγνοούν όπως και να 'χει» αναστενάζει.

Τα μάτια της έχουν ένα παγωμένο μπλε χρώμα και η φούστα της σέρνεται στο χαλίκι κάτω από τα πόδια της. Μου θυμίζει την Τέσσα, βασικά την Τέσσα που είχα πρωτογνωρίσει. Η Τέσσα μου δεν φοράει πλέον τις μακριές, γελοίες φούστες της. Έχει μάθει επίσης ένα νέο λεξιλόγιο, όλα χάρη σε μένα που τη νευριάζω υπερβολικά πολλές φορές.

«Είσαι εδώ με τους γονείς σου κι εσύ;» η φωνή της είναι χαμηλή, ακόμα και γλυκιά.

«Όχι, βασικά, κατά κάποιον τρόπο.»

«Είναι κατά κάποιον τρόπο η οικογένεια σου;» χαμογελάει. Κοιτάζω προς το κορίτσι ξανά για να σιγουρευτώ ότι είναι στην πραγματικότητα εκεί και δεν είναι κάποιου είδους Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα όπου είναι ένα φάντασμα που έχει έρθει να μου διδάξει κάποιο μάθημα.

«Είναι η οικογένεια μου και το κορίτσι μου. Έχω κορίτσι, επί τη ευκαιρία.», την προειδοποιώ. Δεν βλέπω αυτό το κορίτσι να ενδιαφέρεται για κάποιον σαν κι εμένα αλλά και πάλι το ίδιο νόμιζα κάποτε για την Τέσσα.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα