Κεφάλαιο 234

6K 188 24
                                    

Harry's POV

«Θυμάσαι; Θυμάσαι κάτι από χθες βράδυ;» Τη ρωτάω για δεύτερη φορά..

«Γιατί ήρθες εδώ;» Απαντάει σιγανά, αποφεύγοντας την ερώτησή μου.

«Γιατί είναι αυτός εδώ;» Γνέφω το κεφάλι μου προς τη μεριά της κουζίνας που ξέρω ότι ο Νόα είναι κολλημένος στον τοίχο, ακούγοντας τη συζήτησή μας. Στα αλήθεια δεν μπορώ να τον αντέξω.

«Είναι εδώ για αν με ελέγξει.»

«Δεν χρειάζεται να σε ελέγχει.» Για αυτό είμαι εγώ εδώ.

«Χάρρυ.» Κατσουφιάζει. «Όχι σήμερα. Παρακαλώ.»

«Συγνώμη.» Τραβιέμαι προς τα πίσω, νιώθοντας ακόμη μεγαλύτερος κόπανος από όσο ένιωθα δευτερόλεπτα πριν.

«Γιατί είσαι εδώ;» Η Τέσσα ρωτάει ξανά.

«Για να φέρω το αυτοκίνητό σου. Δεν με θες εδώ, έτσι δεν είναι;» Δεν είχα στιγμή, μέχρι τώρα, σκεφτεί την ιδέα πως η Τέσσα μπορεί να μην θέλει καν να είμαι εδώ. Οι μέρες που έβρισκε παρηγοριά σε εμένα δεν ισχύουν πια.

«Δεν είναι αυτό... Είμαι απλά μπερδεμένη.»

«Για ποιο πράγμα;»

«Εσένα, το χθεσινό βράδυ, τη Στεφ, τα πάντα. Το ήξερες πως έκανε κονέ την Μπέκα με τον Ζέιν παρά το γεγονός πως γνώριζε ότι έβγαινε ήδη με το Νόα; Ήταν όλα ένα παιχνίδι γι αυτή και στα αλήθεια με μισούσε όλον αυτόν τον καιρό.» Τα μάτια της λάμπουν κάτω από το μουντό φως στο σαλόνι της μητέρας της.

«Όχι, φυσικά και δεν το ήξερα.» Της λέω.

«Δεν είχες καμία ιδέα πως έχει εχθρικά συναισθήματά απέναντί μου;» Να πάρει.

«Ίσως λίγο, η Μόλλυ το είχε αναφέρει μία ή δύο φορές αλλά δεν μου είχε δώσει λεπτομέρειες και δεν πίστευα πως ήταν έτσι.»

«Η Μόλλυ; Από πότε νοιάζεται η Μόλλυ για εμένα;»

«Δεν νοιάζεται, ακόμη σε μισεί.» Της λέω. «Αλλά μου τηλεφώνησε μετά από εκείνο το δείπνο στο Applebee's και είχα εκνευριστεί. Δεν ήθελα ούτε αυτή ούτε η Στεφ να χαλάσουν τα πράγματα ανάμεσά μας. Νόμιζα πως η Στεφ προσπαθούσε να ανακατευτεί απλά για να γίνει μια ενοχλητική σκύλα, δεν πίστευα πως ήταν μια ηλίθια ψυχασθενής.» Η Τέσσα σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της όταν την κοιτάζω. Μετακινούμαι στο καναπέ για να κλείσω το κενό ανάμεσά μας και αυτή κάνει πίσω. 

«Έι, όλα καλά.» Πιάνω το χέρι της και την τραβώ στο στήθος μου. «Σσς.» Τα χέρια μου ακουμπούν τα μαλλιά της και μετά από μερικά δευτερόλεπτα που προσπαθεί να τραβηχτεί, τα παρατάει.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now