Κεφάλαιο 254

7.4K 163 21
                                    

«Σσς» βουϊζει απαλά μέσα στα μαλλιά μου ο Χάρρυ. Με κρατάει στην αγκαλιά του καθώς κλαψουρίζω με αναφιλητά.

Δεν είμαι σίγουρη γιατί κλαίω τόσο πολύ, απλά μου είχε λείψει τρομερά ο Λίαμ, και η ζεστή του αντίδραση για την επιστροφή μου με έκανε πολύ συναισθηματική.

«Μπορεί να πάρει σειρά και ο γέρος της;» Ακούω τη φωνή του πατέρα μου πίσω από τη φωλιά που ο Χάρρυ δημιούργησε για μένα με την αγκαλιά του.

«Σε ένα λεπτό» ο Χάρρυ τραβιέται αρκετά πίσω για να με κοιτάξει, επεξεργαζόμενος την ψυχική μου κατάσταση.

«Είμαι καλά, απλά είμαι χαρούμενη» τον βεβαιώνω. Οι ώμοι του χαλαρώνουν ορατά καθώς ξετυλίγει τα χέρια του από το σώμα μου. Ο Λίαμ στέκεται μόνο μερικά μέτρα μακριά, το χαμόγελό του είναι ακόμα φωτεινό και τρυφερό, ενώ εγώ αγκαλιάζω τον πατέρα μου. Πρέπει να ήξερε ότι θα ερχόμουν για επίσκεψη... τα ρούχα του Λίαμ είναι σφιχτά πάνω στο σώμα του και το πρόσωπό του είναι ξυρισμένο.

«Για να σε δω!» Αναφωνώ με ένα χαμόγελο, «πάει το μούσι!». Εκείνος γελάει δυνατά και με αγκαλιάζει πιο σφιχτά.

«Ναι, τέλος το μούσι για μένα» μου λέει.

«Πώς ήταν η διαδρομή;» Ρωτάει ο Λίαμ βυθίζοντας τα χέρια του μέσα στις τσέπες του χρωματιστού ναυτικού παντελονιού του.

«Σκατά» λέει ο Χάρρυ την ίδια στιγμή που εγώ λέω «καλή»

Ο Λίαμ και ο πατέρας μου γελάνε, ο Χάρρυ φαίνεται ενοχλημένος, κι εγώ είμαι απλώς χαρούμενη που είμαι σπίτι... δηλαδή όχι σπίτι, στο Πούλμαν, με τον καλύτερό μου φίλο και τον πιο κοντινό μου συγγενή με τον οποίο έχω επαφές. Πρέπει πραγματικά να πάρω την μητέρα μου τηλέφωνο, σύντομα, συνέχεια το ξεχνάω.

«Πάω να βάλω τις βαλίτσες σου στο δωμάτιο» ανακοινώνει ο Χάρρυ, αφήνοντας εμάς τους τρεις να συνεχίσουμε το καλωσόρισμα. Παρακολουθώ καθώς ο Χάρρυ εξαφανίζεται μέσα στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόμασταν κάποτε, οι ώμοι του είναι χαλαροί κάτω και θέλω να τον ακολουθήσω, αλλά δεν το κάνω.

«Μου έλειψες τόσο πολύ Τέσι. Πως πάει το Σιάτλ;» Ρωτάει ο πατέρας μου. Είναι παράξενο να τον κοιτάζω τώρα, έτσι που φοράει μια από τις πόλο μπλούζες το Λίαμ και καλό παντελόνι, χωρίς τρίχες στο πρόσωπό του. Είναι σαν ένας τελείως διαφορετικός άντρας. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια του έχουν εξαπλωθεί πολύ όμως, και παρατηρώ τον τρόπο που τα χέρια του τρέμουν λίγο στις άκρες.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now