Κεφάλαιο 205

7.6K 166 50
                                    

Harry's POV

«Άλλο ένα;» η μπαργούμαν της οποίας το όνομα από ότι έχω μάθει είναι Μπέτσυ, με ρωτάει.

Ο ασυμπαθής συνοδός μου στο ποτό Ρίτσαρντ έχει καταφύγει στην τουαλέτα για τέταρτη φορά από τότε που φτάσαμε. Έχω καταλάβει ότι η Μπέτσυ νιώθει κάτι παραπάνω για τον Ρίτσαρντ και αυτό με κάνει να νιώθω αλήθεια άβολα. Με ένα γνέψιμο, διώχνω την παχουλή γυναίκα και περιμένω το ποτό μου. Είναι πλέον δυο το μεσημέρι και έχω πιει τέσσερα ποτά, αυτό δεν θα ήταν τόσο κακό αν δεν ήταν σκέτο αλκοόλ. Οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες και ο θυμός μου ακόμα δεν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρω με ποιόν ή γιατί να είμαι περισσότερο θυμωμένος οπότε έχω σταματήσει τη λογική και έχω αποφασίσει να είμαι γενικά σε μια κατάσταση θυμού.

«Έτοιμος.» γλιστράει το ποτό μου μπροστά μου καθώς ο Ρίτσαρντ κάθεται στην καρέκλα ακριβώς δίπλα μου. Υπέθεσα ότι καταλάβαινε την σημασία της άδειας θέσης ανάμεσα μας, αλλά μάλλον όχι.

«Παρήγγειλες άλλο για μένα;» γυρνάει προς το μέρος μου, πειράζοντας με το χέρι του τις άγριες τρίχες της γενειάδας του. Ο ήχος είναι αηδιαστικός.

«Πρέπει να το ξυρίσεις αυτό.» του δίνω την κάπως μεθυσμένη γνώμη μου.

«Αυτό;» κάνει αυτό το πράγμα με το χέρι του ξανά.

«Ναι, εκείνο. Δεν είναι ωραίο.» σχεδόν γελάω.

«Είναι εντάξει, με κρατάει ζεστό.» γελάει και πίνω μια γουλιά από το ποτό μου για να σταματήσω τον εαυτό μου από το γελάσει μαζί του.

«Μπέτσυ!» φωνάζει, εκείνη γνέφει και παίρνει το άδειο του ποτήρι από τον πάγκο.

«Θα μου πεις γιατί πίνεις;»

«Όχι.» κάνω κύκλους με το ποτήρι μου, κάνοντας τα παγάκια να χτυπούν ενάντιο στο γυαλί.

«Εντάξει, όχι ερωτήσεις τότε, μόνο ποτά.» χαμογελάει. Το μίσος μου προς αυτόν έχει σχεδόν εξαφανιστεί, αυτό ισχύει μέχρι να φανταστώ το δεκάχρονο ξανθό κοριτσάκι να κρύβεται στο θερμοκήπιο της μαμάς της. Τα γαλανά της μάτια γουρλωμένα, φοβισμένα σχεδόν, μέχρι το ξανθό αγόρι με την ηλίθια πλεκτή ζακέτα εμφανιστεί για να την σώσει.

«Μια ερώτηση.» πιέζει. Παίρνω μια βαθιά ανάσα και μια ακόμη μεγαλύτερη γουλιά για να ηρεμήσω και να μην κάνω κάτι ανόητο, πιο ανόητο από το να πίνω με τον αλκοολικό πατέρα της κοπέλας μου.

«Μια.» στριφογυρίζω τα μάτια μου, αυτή η οικογένεια και οι ηλίθιες ερωτήσεις της.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now