Κεφάλαιο 271

5.8K 132 2
                                    

Harry's POV

«Φίλε! Ξύπνα. Η Κάρλα είναι σχεδόν εδώ κι εσύ καταλαμβάνεις το μοναδικό μπάνιο.» η φωνή του Τζέιμς ηχεί μέσα στο αυτί μου και το γυμνό του πόδι τρίβεται στο μάγουλό μου.

«Πηδήξου» μουγκρίζω, κλείνοντας πάλι τα μάτια μου. Αν μπορούσα να κουνηθώ θα του έσπαγα τα δάχτυλα.

«Στάιλς, σήκω πάνω. Μπορείς να αράξεις στον καναπέ αλλά είσαι τεράστιος και πρέπει να κατουρήσω και τουλάχιστον να προσπαθήσω να πλύνω τα δόντια μου.» Τα πόδια του πιέζονται στο μέτωπό μου και προσπαθώ να σηκωθώ όρθιος. Το σώμα μου το νιώθω σαν ένα σακί από τούβλα και τα μάτια όπως και ο λαιμός μου καίνε.

«Είναι ζωντανός!» φωνάζει ο Τζέιμς.

«Βγάλε τον σκασμό» καλύπτω τα αυτιά μου και τον προσπερνώ πηγαίνοντας προς το καθιστικό. Άδεια μπουκάλια μπύρας και κόκκινα κυπελάκια έχουν πεταχτεί σε σακούλες σκουπιδιών από μια ημίγυμνη Τζανίν και έναν υπερβολικά ενθουσιασμένο Μαρκ.

«Πόσο άνετο ήταν το πάτωμα του μπάνιο για να κοιμηθείς;» ρωτά ο Μαρκ μέσα από το τσιγάρο ανάμεσα στα χείλη του.

«Πολύ» στριφογυρίζω τα μάτια μου και κάθομαι στον καναπέ.

«Είσαι ερείπιο. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήπιες έτσι;» Ρωτάει.

«Δεν ξέρω» τρίβω τους κροτάφους μου και η Τζανίν μου δίνει ένα κύπελλο. Κουνάω το κεφάλι μου αλλά το σπρώχνει πιο κοντά μου.

«Είναι μόνο νερό.»

«Είμαι καλά» την αποδιώχνω. Δεν θέλω να της φέρομαι σαν κόπανος αλλά γαμώτο, είναι ενοχλητική.

«Ήσουν τόσο χάλια, νόμιζα ότι η Αμερικανίδα...πώς ήταν το όνομά της, Τέσσα;» Η καρδιά μου σφυροκοπάει στο στήθος μου στην αναφορά του ονόματός της, «νόμιζα ότι θα έκανε το μέρος σμπαράλια! Ήταν ένα εχθρικό μικρό πράγμα.»

Εικόνες της Τέσσα να μου ουρλιάζει, να πετά ένα μπουκάλι στον τοίχο και να φεύγει μακριά μου πλημμύρισαν τη μνήμη μου. Το βάρος του πόνου στα μάτια της με σπρώχνει πιο βαθιά στον καναπέ και νιώθω πως θα κάνω πάλι εμετό.

Είναι για το καλύτερο.

Είναι.

«Μικρό; Δεν θα έλεγα ότι ήταν μικρή» στριφογυρίζει τα μάτια της η Τζανίν. Είμαι αμέσως σε άμυνα.

«Ξέρω ότι δεν προσβάλλεις την εξωτερική της εμφάνιση.» Απαντώ ψυχρά, παρά την επείγουσα ανάγκη που νιώθω να πετάξω ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της Τζανίν. Αν η Τζανίν νιώθει ότι πλησιάζει το πόσο όμορφη είναι η Τέσσα, κάνει περισσότερη κόκα από όσο νόμιζα.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα