Κεφάλαιο 292

7.5K 133 32
                                    

Tessa's POV

«Καλημέρα μωρό μου» μαύρο μελάνι σε σχήμα χελιδονιού είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω όταν ανοίγω τα μάτια μου. Το δέρμα του Χάρρυ είναι πιο μαυρισμένο από ποτέ και οι μύες κατά μήκος του στήθους του είναι πολύ πιο εμφανείς από την τελευταία φορά που τον είδα..

Ήταν πάντα απίστευτα όμορφος, αλλά δείχνει ακόμα καλύτερα τώρα και είναι το πιο γλυκό είδος βασανίσματος να ξαπλώνω εδώ, πάνω στο γυμνό στήθος του, με το ένα χέρι του τυλιγμένο γύρω από την πλάτη μου και το άλλο σηκωμένο για να απομακρύνει τα μαλλιά μου από το πρόσωπό μου.

«Μέρα» ακουμπάω το πηγούνι μου στο στήθος του, δίνοντάς μου την τέλεια γωνία για να θαυμάσω το πρόσωπό του.

«Κοιμήθηκες καλά;» Τα δάχτυλά του γλιστρούν τρυφερά πάνω από τα μαλλιά μου και το χαμόγελό του βρίσκεται ακόμα στη θέση του.

«Ναι» κλείνω τα μάτια μου για μια στιγμή για να καθαρίσω τον μυαλό μου, το οποίο ξαφνικά έχει γίνει κουρκούτι.

Δεν μιλάει, μονάχα με κοιτάζει. Μπορώ να νιώσω τα μάτια του να καίνε πάνω μου και ξέρω ότι χαμογελάει ακόμα κι αν δεν μπορώ να τον δω.

Ανοίγω τα μάτια μου όταν ακούω την πόρτα του δωματίου του Λίαμ να ανοίγει, και όταν πάω να σηκωθώ, ο Χάρρυ σφίγγει περισσότερο το χέρι του γύρω μου. «Όχι, δεν θα το κάνεις» γελάει. Σπρώχνει την πλάτη του στον καναπέ και σηκώνει το σώμα του, παρασέρνοντας και το δικό μου μαζί.

Ο Λίαμ μπαίνει στο σαλόνι χωρίς μπλούζα, με την Σοφία από πίσω του. Εκείνη φοράει τα ρούχα της δουλειάς της από εχθές το βράδυ, η μαύρη στολή σε συνδυασμό με ένα φωτεινό χαμόγελο, της πάνε πολύ.

«Γεια» τα μάγουλα του Λίαμ κοκκινίζουν και η Σοφία πιάνει το χέρι του και μου χαμογελάει. Νομίζω ότι την έπιασα να μου κλείνει το μάτι, αλλά είμαι ακόμα λίγο θολωμένη από το ξύπνημα μου με τον Χάρρυ.

«Θα σε πάρω μετά την βάρδια μου» γέρνει και αφήνει ένα απαλό φιλί στο μάγουλο του Λίαμ. Τα γένια στο πρόσωπό του είναι κάτι που ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω αλλά του πάνε πολύ.

Ο Λίαμ χαμογελάει στη Σοφία και της ανοίγει την μπροστινή πόρτα. «Λοιπόν, τώρα ξέρουμε γιατί ο Λίαμ δεν βγήκε από το δωμάτιό του εχθές το βράδυ» μου ψιθυρίζει ο Χάρρυ, η ανάσα του καυτή πάνω μου. Ούσα υπερευαίσθητη και ξύπνια, προσπαθώ ξανά να απομακρύνω το σώμα μου από το δικό του.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now