Κεφάλαιο 272

5.3K 141 41
                                    

Harry's POV

«Έχεις κάταγμα στον καρπό.» Ο στρουμπουλός γιατρός με ενημερώνει. Τα γυαλιά του κρέμονται από την κορυφή της μύτης του και μπορώ κυριολεκτικά να μυρίσω τον τρόπο που με κρίνει. Υποθέτω πως είναι ακόμη εκνευρισμένος επειδή χτύπησα το χερούλι όταν με ρώτησε 'Είσαι σίγουρος πως χτύπησες έναν τοίχο' για δέκατη φορά. Ξέρω τις σκέφτεσαι και μπορεί να το κόψει.

«Στα αγγλικά παρακαλώ;» Μουρμουρίζω. Έχω κατά κύριο λόγο ηρεμήσει αλλά είμαι ακόμη νευριασμένος από τις ερωτήσεις τους και τα σκληρά του βλέμματα. Δουλεύοντας στην πιο κοσμική κλινική του Λονδίνου, έχει σίγουρα δει χειρότερα από εμένα, αλλά και πάλι με αγριοκοιτάζει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

«Σπασμένος.» Λέει με αργή φωνή. «Το χέρι σου είναι σπασμένο και θα χρειαστεί να φορέσεις γύψο για μερικές εβδομάδες. Θα σου δώσω μια συνταγή που θα σε βοηθήσει με τον πόνο αλλά θα πρέπει απλά να το περιμένεις και να περιμένεις και τον γύψο να θεραπεύσει τα κόκαλα.»

Δεν ξέρω ποιο είναι πιο αστείο, η ιδέα να φορέσω γύψο ή το γεγονός ότι πιστεύω πως χρειάζομαι βοήθεια για να ξεπεράσω τον πόνο. Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να μπορούσε να με βοηθήσει με τον πόνο μου. Εκτός κι αν έχουν μια καθόλου εγωιστική ξανθιά με γκρι μάτια στο ράφι τους, δεν έχουν τίποτα για εμένα.

Μια ώρα μετά το χέρι μου καλύπτεται με χοντρό γύψο. Προσπάθησα να μην γελάσω στο πρόσωπο του ηλικιωμένου όταν με ρώτησε τη χρώμα γύψο ήθελα να διαλέξω. Θυμάμαι που ήμουν νέος και ευχόμουν να είχα γύψο ώστε όλοι οι φίλοι μου να υπογράψουν τα ονόματά τους και να ζωγραφίσουν ανόητες εικόνες με μόνιμο μαρκαδόρο, πολύ κρίμα που δεν είχα καθόλου φίλους μέχρι που βρήκα το μέρος μου με τον Μαρκ και τον Τζέιμς.

Είναι τόσο διαφορετικοί τώρα από ότι όταν ήταν νέοι. Ο Μάρκ είναι ακόμη ηλίθιος, το μυαλό του έχει παγώσει από τα πολλά ναρκωτικά και ο Τζέιμς δέχεται πιεστικές διαταγές από μια μαθήτρια της νοσηλευτικής αλλά η αλλαγή και στους δύο άνδρες είναι εμφανής. Κάποια φορά μέσα στα τελευταία τρία χρόνια έχασαν τη σκληρότητα που συνήθιζε να τους καλύπτει σαν κουβέρτα – όχι σαν ασπίδα. Δεν ξέρω τι προκάλεσε την αλλαγή σε αυτούς αλλά δεδομένης της τωρινής μου.... Κατάστασης, δεν καλωσορίζω την αλλαγή. Περίμενα τους ίδιους κόπανους που ήταν πριν από τρία χρόνια αλλά δεν βρίσκονται πουθενά.

Ναι, ακόμη παίρνουν κι άλλα ναρκωτικά που είναι ανθρωπίνων δυνατόν αλλά δεν είναι οι ίδιοι μοχθηροί ανήλικοι που ήταν όταν έφυγα από το Λονδίνο χρόνια πριν.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα