Κεφάλαιο 251

7.1K 155 20
                                    

Τessa's POV

«Αν δεν πρόκειται να μιλήσουμε για το γάμο, πάω να κάνω μπάνιο. Η Κίμπερλυ θέλει να φύγουμε στις οχτώ και είναι ήδη επτά.» λέω στον Χάρρυ. Κάθεται στην άκρη του κρεβατιού μου με τους αγκώνες του πάνω στα γόνατά του.

«Θα πας έτσι κι αλλιώς;» χλευάζει.

«Ναι, στο είπα πριν, θυμάσαι; Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελες να έρθεις εδώ, για να μην πάω μόνη.» Ανοίγω το συρτάρι της ντουλάπας για να ξετρυπώσω καθαρά εσώρουχα και ταιριαστό σουτιέν.

«Δεν είναι αυτός ο λόγος που ήρθα» υπερασπίζεται. Σηκώνω ένα ερευνητικό φρύδι και στριφογυρίζει τα μάτια τους. «Δεν είπα ότι δεν είναι ένας λόγος, αλλά δεν είναι ο μόνος.»

«Θες ακόμα να έρθεις έτσι;» ρωτάω.

«Όχι, δεν ήθελα ποτέ να έρθω αλλά αν πηγαίνεις, πηγαίνω κι εγώ.»

Γνέφω και φεύγω από το δωμάτιο με τα καθαρά ρούχα μου στο χέρι. Δεν με ακολουθεί στο μπάνιο. Με εκπλήσσει που εύχομαι να το έκανε αυτήν τη φορά. Δεν ξέρω πού βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή. Ξέρω ότι είναι εκνευρισμένος για τον Ζέιν και είμαι θυμωμένη που κρύβει πράγματα από μένα αλλά γενικά είμαι ενθουσιασμένη που είναι εδώ και δεν θέλω να χαραμίσω τον χρόνο μας με καβγάδες.

Τυλίγω μια πετσέτα γύρω από τα μαλλιά μου για να τα κρατήσω στεγνά, δεν έχω χρόνο να τα λούσω και να τα στεγνώσω πριν φύγουμε. Το καυτό νερό ανακουφίζει κάπως την ένταση που νιώθω στους ώμους και την πλάτη μου αλλά δεν βοηθάει να καθαρίσω το μυαλό μου. Πρέπει να είμαι σε καλύτερη διάθεση μέσα σε μια ώρα. Ο Χάρρυ θα συλλογίζεται όλο το βράδυ, είμαι σίγουρη. Θέλω να περάσουμε καλά στην έξοδό μας την Κίμπερλυ και τον Κρίστιαν, δεν θέλω καμία περίεργη σιωπή ή δημόσιους καβγάδες. Θέλω να τα πάμε καλά μεταξύ μας και να είμαστε σε καλή διάθεση, και οι δυο μας. Δεν έχω ξαναβγεί βράδυ στο Σιάτλ απ' όταν μετακόμισα εδώ και θέλω η πρώτη μου φορά να είναι όσο διασκεδαστική γίνεται, δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν αυτό μετά τον χρόνο που πέρασα με τον Ζέιν και το πώς αυτό έκανε τον Χάρρυ να νιώσει.

Η ενοχή μου αρνείται να υποχωρήσει, αλλά είμαι ανακουφισμένη όταν η ενόχλησή μου και οι παράλογες σκέψεις στραγγίζονται μαζί με το νερό και το σαπούνι. 

Ο Χάρρυ χτυπά την πόρτα αυτήν τη στιγμή και κλείνω τη βρύση. Τυλίγω μια πετσέτα γύρω μου και παίρνω βαθιά ανάσα πριν απαντήσω.

«Θα είμαι έτοιμη σε δέκα λεπτά. Πρέπει να προσπαθήσω να μαζέψω κάπως τα μαλλιά μου.» κοιτάζω στον καθρέπτη και ο Χάρρυ στέκεται πίσω μου.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now