Hoofdstuk 1.3

2.7K 89 4
                                    

Patrick, liep de keuken binnen en ze hoorde hem met de pannen en deksel rotzooien voordat hij weer kwaad naar buiten stapte met de vergiet vol spaghetti.

"Hoe vaak heb ik je gezegd dat het niet langer dan acht minuten erop moet staan... hoe vaak?!" schreeuwde hij nu woest terwijl hij de vergiet vol spaghetti over haar hoofd goot.

"Proef het trut... hoe smaakt het.. walgelijk toch?"

Hij trok haar daarop, omhoog van haar arm en duwde haar voor zich uit richting de keuken voordat hij verder vroeg.

"En wat is dit?" Terwijl hij haar arm los liet en de pan met saus tegen de muur sloeg.

"Geen knoflook zeg ik toch altijd. Geen verdomde knoflook in mijn eten... Dat is toch verdomme niet te veel gevraagd?!"

Spuugde hij er nu verbitterd uit. Ze wou zeggen dat er helemaal geen knoflook in het eten zat en ze haar lesje vier maanden geleden daarover geleerd had.

Als hij zich nu naar haar omdraaide en zijn vuist haar gezicht zo hard raakte dat ze voor een moment dacht dat haar hoofd van haar nek zou vliegen.

Ze voelde de pijn onmiddellijk door haar hoofd trekken terwijl ze haar tranende ogen sloot en haar armen nu beschermend over haar gezicht heen draaide.

Voordat zijn vlakke hand haar blote schouderblad zo hard raakte dat ze een schreeuw niet kon onderdrukken.

"Stomme bitch... domme achterlijke kleine trut. kijk wat je mij jou verdomme laat aan doen. Is dit wat je wilt? "Schreeuwde hij nu furieus verder voordat hij haar bij de nek vastgreep en naar de andere kant van de keuken gooide alsof ze niks woog.

"Ruim de troep op en bereid me wat anders te eten voor en wee het is niet klaar als ik over een uur terug ben Yasmin." Siste hij nu dreigend terwijl hij zich omdraaide en zonder om te kijken de woning uitliep.

Snikkend zakte Yasmin door haar knieën heen terwijl de tranen van pijn en vernedering over haar wangen gleden en ze met trillende handen de pan van de grond raapte.

Ze nam wat kip uit de koelkast en bereide een ovenschotel voor zodat ze genoeg tijd zou hebben om de keuken op te ruimen terwijl het eten aan het bakken was.

Emotieloos en zonder geluid slikte ze de  resterende tranen door en deed wat hij van haar verlangd had zonder een tweede gedachte eraan te verspillen.

Als een robot ruimde ze de saus in de keuken en daarna de spaghetti in de woonkamer op.

Voordat ze zich richting de badkamer begaf waar ze de pasta uit haar haren trok en na een korte blik op haar zelf geworpen te hebben het water aandeed en er onder ging staan.


                                                                                                   ***


"Sorry. "Hoorde Yasmin, Patrick zijn stem een uur later in haar oor fluisteren terwijl hij achter haar kwam staan en zijn armen rond haar middel draaide.

"ik wou je geen pijn doen Yasmin... Je weet dat ik van je hou. Ik ben alleen zo gestrest in de laatste dagen. Examens komen eraan en me baas is een klootzak in de laatste dagen.

Je weet toch dat ik je nooit pijn wil doen?" Vroeg hij  nu zachtjes terwijl hij haar naar zich toe draaide en haar gezicht met een pijnlijke gezichtsuitdrukking opnam.

Ze knikte langzaam omdat ze wist dat hij dat wou zien.

Als hij zuchtend nogmaals "het spijt me" Herhaalde terwijl hij met zijn duim over haar opgezwollen oog ging.                                                                                         

"Wat denk je er van om na het eten iets leuks te gaan doen.

We kunnen een film pakken en misschien wat inkopen doen?"

Ze trok haar gezicht iets bij zijn hand vandaan bij het voelen van de trekkende pijn rond haar oog.

en liet haar blik slikkend naar het aanrecht glijden waar het mes waarmee ze het eten had voorbereid nog altijd lag.

En voor een kort moment een heel kort moment liet ze het gevoel over hoe bevredigend het zou aanvoelen om die mes in zijn nek te rammen over zich heen spoelen.

Voordat ze in plaats van het te doen haar gezicht weer terug naar hem hief en zachtjes met een flauwe glimlach zei:"dat zou fijn zijn."

Tevreden ging hij met zijn hand over haar haren alsof ze een verdomde hond was en liep dan naar de eettafel met de woorden.

"laat eens zien wat je voor lekkers hebt voorbereid schoonheid."


                                                                                                         ****





Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now