Hoofdstuk 2.7

2.4K 78 7
                                    







Yasmin stapte vijf minuten later onzeker de buitendeur uit . Dameon stond aan de overkant met de jongens en ze voelde de onzekerheid controle over haar nemen bij het zien van de korte blik die hij op haar wierp voordat hij zijn blik weer terug wende naar de jongens en ze met een uitgestoken hand gedag zei.

Ze keek toe hoe hij overstak terwijl  ze nerveus met haar nagels speelde.

"Kom" Hoorde ze zijn normaal warme stem haar nu koud commanderen terwijl hij aanstalte maakte om richting het feestje te lopen.

Ze slikte en nam hem voor een korte moment op. Yep. Hij was meer dan pissig al begreep ze niet waarom. Wou niet elke man een meid die niet aan zijn nek zou hangen?

"Dame..." begon ze dan ook langzaam als ze onderbroken werd door zijn hand die hij omhoog stak en die haar tot zwijgen bracht

"Laat zitten Yasmin je boodschap was luid en duidelijk ." Ze moest zich inhouden om niet met haar ogen te rollen van frustratie.

"Als alles daadwerkelijk luid en duidelijk zou zijn zou je mij nu niet zo aankijken Dameon."

Hij draaide zich ongelovig terug naar haar en nam dan de drie treeën naar boven zodat hij nu oog in oog met haar stond.

"Mijn excuses mevrouw  Martin dat ik niet sta te springen als het meisje die bij me inwoont, me vijf minuten geleden meegedeeld heeft dat ik kennelijk niet de enige zal zijn naast wie ze in bed zal kruipen. Omdat ik opeens gereduceerd ben worden naar de status een vriend alsof ik niet genoeg vrienden heb."

zei hij sarcastisch terwijl hij met zijn hand rond zich heen wees.

Geschokt schudde ze haar hoofd nu "Ik heb nooit beweerd dat ik een andere wil. Ik heb alleen gezegd dat ik nog niet bereid ben om mij voor honderd procent aan je te geven." Met een cynische lachje mompelde hij nu

"tenzij ik net chinees sprak blijft het dezelfde betekenis namelijk jij die zich nog niet wilt binden omdat je wilt zien of er iets beters voorbij zal komen." Ze schudde haar hoofd nu kwaad

"Hou op met me woorden te verdraaien. Ik heb nooit beweerd dat ik op zoek ben naar iets beters of iemand anders.

En aangezien jij nog niet eens gedefinieerd hebt wat er tussen ons loopt van jou kant uit. Vind ik het meer dan arrogant van je om te denken dat ik gelijk maar me slipje omlaag moet trekken en jou mijn liefde moet verklaren omdat je me gezegd hebt dat je misschien iets meer wilt dan mijn lichaam."

En alhoewel ze kwaad was ontging haar de schittering in zijn ogen niet en ze voelde zich onmiddellijk koud worden van binnen.

"Wees niet bang Yazzy zoals gezegd." Zei hij gevaarlijk laag terwijl die een stap vooruit zette en Yasmin zichzelf moest inhouden om niet van angst een stap achteruit te nemen.

Als hij door met zijn lichaam tegen die van haar te duwen haar alsnog dwong om een stap achteruit te zetten.

61

Waardoor ze met haar rug tegen de buitendeur kwam te staan en ze zichzelf probeerde te kalmeren om hem de angst die momenteel omhoog dreigde te borrelen niet te tonen terwijl hij zijn handen aan beide kanten van haar gezicht tegen de deur plaatste.

"je boodschap.... Was luid en duidelijk. Jij..." fluisterde hij nu tegen de hoek van haar mond voordat hij er een zijdezachte kus op plantte.

" hebt noden en ik..." maakte hij zijn zin langzaam af terwijl hij zijn rechterhand op haar dij plaatste en langzaam tussen haar benen in naar boven gleed.

"kan ze voor je vervullen. " ging hij spottend verder " mis ik een andere belangrijke detail?" Ging hij arrogant verder.

Terwijl ze met wangen die rood zagen van schaamte en woede over het feit dat hij hier een verdomde theater stuk aan het opvoeren was voor zijn vrienden zijn hand tussen haar dijen weg rukte en

woedend siste

"ja, je bent vergeten erbij te melden dat je een verdomde eikel wordt als een meisje je krenkt in je trots. En meisjes Dameon. Raken niet bepaald warm bij het aanzicht noch aanraking van een eikel. Ik inclusief."

Als ze de trappen woest afstormde richting het huis waar het feest gehouden werd zes deuren verder.

Ze zette net haar voet op de eerste tree om naar boven te lopen als ze voelde hoe Dameon die bij haar was aangekomen haar nu ruw bij haar armen greep en naar achteren trok waardoor ze met haar rug tegen hem opviel.

Ze voelde hoe hij zijn arm strak rond haar middel draaide en haar in die pose hield terwijl hij nu kwaad in haar oor fluisterde. "Je wilt tijd Yazzy that is fine by me. Jij wilt ons voorlopig niet als paar zien dat is ook oké.

Maar weet wel dat zolang jij mijn bed deelt je van mij bent en mij alleen. Want mocht ik jou ooit met een andere vent voor vinden snij ik jou en hem open en dat is geen dreiging Yasmin maar een belofte.

Ik laat me namelijk door geen enkele wijf voor de gek houden, inclusief jou poppetje.

Dus voordat je het feestje binnen loopt wees er zeker van dat je dit aan kunt als niet.

Loop nu terug naar huis, pak je spullen en get the fuck out of my place."

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now