Hoofdstuk 2.12

2.5K 67 5
                                    


Met zijn voorhoofd tegen de deur geleund stond Dameon naar de zachte voetstappen van Yasmin te luisteren die met elke stap naar beneden zich verder bij hem vandaan bewogen, tot hij uiteindelijk de buitendeur dicht hoorde slaan en hij zuchtend zijn ogen sloot.

Hij had de pijn en verwarring in haar door alcohol gevulde ogen gezien maar kon zichzelf niet helpen om haar juist nu van zich af te duwen.

Want voor het eerst begon hij zijn mensen kennis in twijfel te trekken.

Hij kon haar niet doorgronden en aangezien hij makkelijk door haar heen kon kijken een paar weken terug wist hij dat het hem nu zwaar viel omdat hij gevoelens voor haar had ontwikkeld.

En terwijl mensen onder normalere omstandigheden juist van deze fase genoten om de andere persoon te leren kennen, het spelletje mee te spelen kon hij het zich niet veroorloven.

Want zoals vele mensen die in die kamer stonden kon ook hij zich nog de laatste keer herinneren dat hij de fout had gemaakt om een meid te vertrouwen

Hij kon Daniela's grote blauwe ogen gevuld van angst nu drie jaar later nog altijd voor ogen trekken. Hoe ze hem aanstaarde terwijl haar zachte lippen sorry fluisterden seconden voordat de politie was binnen gevallen en hij voor meer dan een jaar de cel was in gegooid geweest.

Hem verraden en gevlucht met de hulp van politieagenten is waar hun relatie uiteindelijk was geëindigd en gevonden en een voorbeeld mee gesteld is wat Jason had gedaan.

Hij had haar gezicht van oor tot oor opengesneden voordat hij het mes twintig keer in haar buik had geramd.

En alhoewel hij de straf begreep. Zich nachten lang achter de tralies gewenst had dat hij zijn handen rond haar nek had kunnen draaien.

Had hij zich toch koud voelen worden toen het nieuws hem in zijn cel bereikt had dat ze dood was.

Want wat niemand op Jason na wist was dat ze zwanger was van zijn kind.

Misschien was dat wel de reden waarom zijn relatie met Jason zo hard was geworden. Alhoewel Jason het schoof op de gevangenis die mensen veranderde wist hij van zichzelf dat hij het hem nu drie jaar later nog altijd niet vergeven had.

Toch begreep hij zijn reactie op Yasmin. Wie kon het hem tenslotte kwalijk nemen hij had een blunder begaan door Daniela. Een buitenstaander. Te vertrouwen.

En Jason zag dan ook alleen dat als hij naar Yasmin keek terwijl hij... Wat eigenlijk... liefde zag?

Hij glimlachte wrang. God allemachtig hij viel voor een meisje die de ene keer hem aanbiddend aanstaarde en het volgende moment koud en afstandelijk was. Wat is er mis met hem alsof een relatie niet al moeilijk genoeg was zonder geheimen. En dat is wat Yasmin had Geheimen.

Want hoe erg hij het ook vond kon hij zichzelf niet helpen om haar blikken te vergelijken met die van Daniela in de weken voordat hij opgepakt is geweest.

Toch kon hij masochistisch als hij was haar niet laten gaan. Tenminste niet zo lang hij haar nog niet uit zijn systeem had en er was maar één manier om dat voor elkaar te krijgen.

Een manier die tot nu toe nog nooit gefaald had om dit voor elkaar te krijgen en hij wist precies die persoon die het hem kon geven.

Dus duwde hij zichzelf vastberaden van de deur af opende het en liep terug naar de woning waar zijn vrienden zaten.

Hij liet zijn blik door de ruimte gaan zag hoe Jason met een biertje in zijn hand zich rechtte.

72

Hem afwachtend aanstaarde terwijl hij zichzelf aan zijn blik te zien mentaal voorbereide voor een pak slaag. Niet dat hij dit niet verdiend had maar hij was zijn vriend.

En hij wist dat alhoewel Jason het vanavond gespeeld had als een bitch door achter zijn rug om Savannah te bellen.

Hij het toch niet kon laten om hem een blik vol respect toe te werpen. Want hoe graag hij het zou dementeren moest hij toch toegeven dat Jason hem kennelijk goed genoeg kende om de verwarring binnen in hem te zien.

En het feit dat ze sinds ze elkaar hebben leren kennen als kinderen hij nog nooit iets anders had gedaan dan hem te proberen beschermen als een broer het zou doen.

Liet Dameon de besluit vatten om het te laten glijden en de voorval te zien als over bezorgdheid.

Hij wierp hem een knik toe die hij met een zwakke glimlach accepteerde voordat hij weer comfortabel achterover leunde op de bank, Keisha op zijn schoot trok en niet lang daarna zijn hand onder haar rokje liet verdwijnen.

Hij liet zijn ogen verder glijden tot ze aankwamen bij zijn boers. Jamal en Dario waren kennelijk al weg want alleen Joshua, pascal en Jeremy stonden er nog en die kon hij momenteel met hun irritante geamuseerde glimlachen zijn kant op ook missen als kiespijn.

Yep Yasmin had ze meer dan een show geboden en hij zou het moeten accepteren dat zijn broers hem dit voor nog een lange tijd onder zijn neus zouden wrijven.

Hij zuchtte met rollende ogen als Pascal 'pussy wipt' met zijn mond geluidloos vormde en liet zijn blik verder door de rest van de woning glijden waar hij onverwachts zag hoe hij dezelfde geamuseerde blik van de rest van de jongens toegeworpen kreeg.

En alhoewel hij opgelucht was dat er geen fucking drama was ontstaan na haar show. Kon hij het niet helpen om de depressieve gedachte dat ze hem vertrouwden en dit niet moesten doen buiten te sluiten.

Want zonder een woord van zijn kant uit nam iedereen automatisch aan dat Yasmin hun groep zou bijtreden en het alleen een kwestie van tijd zou zijn. Vooral na wat er met Daniela was gebeurd.

Want zonder het zich te realiseren had hij door zich zo op te stellen tussen haar en Savannah in. Hun kennelijke woordloos meegedeeld dat ze van hem was.

Als zijn blik eindelijk de blik van die persoon kruiste voor wie hij teruggekomen was en die hem ongetwijfeld over die stomme gevoelens die hij voor Yasmin had zou moeten helpen komen.

En terwijl hij met grote passen naar haar toe liep. Terwijl ze uitdagend tegen de muur geleund stond met een verleidelijke glimlach.

Kon hij het niet helpen om te voelen hoe zijn lichaam alleen al bij de gedachte dat hij na weken lang droog te hebben gestaan eindelijk weer seks zou hebben. Echte seks. Klaar wakker was.

Als hij eindelijk bij Savannah aankwam zijn armen rond haar middel draaide en haar naar zich toe trok voordat hij zijn lippen op die van haar plaatste en zij zijn kus zonder reserves beantwoordde.


Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now