Hoofdstuk 2.5

2.7K 81 21
                                    

Voor de oude lezers vanavond nieuwe vervolg voor de nieuwe lezers veel lees plezier:)

Cami

Het was luid in de snackbar met de bekende geluiden van kletterende borden, hamburgers die op de gril sisten, luid gelach en gepraat. Dat deze namiddag voornamelijk afkomstig was van het groepje achteraan in de snack waaronder Dameon zijn twee broers die drie tafels bezet hielden.

Ze zag hoe twintig paar ogen haar onderzoekend en dreigend opnamen toen ze dichter bij het groepje kwamen alsof ze van plan waren haar gelijk te bespringen. Als ze zich opeens bedacht dat de jongens waarschijnlijk gehoord hadden over de voorval gisternacht met Jason in de auto.

Ze voelde hoe Dameon zijn hand afwezig naar achteren strekte en die van haar strak in de zijne nam.

Een gebaar die zijn vrienden nauwlettend opnamen en er voor zorgden dat ze weer verder gingen met hun geklets alsof er niks aan de hand was.

Hij groette een paar van de jongens met zijn linkerhand en drukte een kus op de wang van een meisje met groen haar die van haar stoel opstond om hem plek te geven om plaats te nemen.

Voordat ze wat verderop tussen een groepje van drie andere meiden plaats nam.

Nonchalant nam Dameon plaats, draaide zijn arm rond haar middel en trok haar op zijn schoot terwijl hij een fluisterende gesprek begon met Darryl die naast hem zat.

"Shonda" hoorde ze een zachte stem naast haar zeggen.

Als ze opkeek in twee nieuwsgierige grote bruine ogen die haar schaamteloos aan het opnemen waren "aangenaam" mompelde ze meer uit beleefdheid terug terwijl ze haar blik naar de hand rond haar middel liet glijden die afkomstig was van Dario.

Die wederom in gesprek was met JJ en met zijn duim afwezig over haar middel streelde.

Wat vreemd was aangezien zij zeker niet zijn vriendin en moeder van hun zoontje was.

"Dameon's nieuwe speeltje" Vroeg ze nu zachtjes terwijl ze haar met geamuseerde opgetrokken wenkbrauwen aanstaarde.

"ik ben niemand zijn speeltje" antwoordde ze nu geïrriteerd terug.

Ze hief haar handen capitulerend op terwijl ze haar blik van Dameon naar haar liet glijden en met een opgezette glimlach giftig binnensmonds mompelde

"natuurlijk van alle meiden is het een blanke die hem laat zwichten."

Ze opende haar mond om haar net zo giftig van repliek te dienen als ze de woorden inslikte bij het zien van de lelijke grote wicht die naast haar stond en die bezig was haar een blik toe werpen die hetzelfde haat uitstraalde als Shonda haar woorden.

Niet dat ze het niet verwacht had tenslotte hadden de meiden van de buurt haar hier gistermiddag tijdens het feestje bij zijn moeder thuis al op getrakteerd.

Alleen had ze toen de mogelijkheid om de blikken en het gefluister te negeren omdat niemand het haar in het gezicht had durven zeggen uit angst voor Dameon. In tegenstelling tot deze wijf die kennelijk haar stem had gevonden aangezien ze zag dat Dameon te diep verwikkeld was in een gesprek met Darryl om één van haar giftige woorden op te vangen.

"Ben je weer bezig je gif te strooien Shonda?"hoorde ze een vrouwelijke stem naast zich die haar uit haar gedachtes haalde.

Ze keek op in het zachte gezichtje van Yoseline die ze de avond er voor had leren kennen en aan wie ze voorgesteld is geweest als Dario zijn vriendin.


                                                                                              57


Een knap meisje dat iets langer was dan haar gemiddelde één meter achtenzestig met zwarte lange haren die ze jeugdige in een paardenstaart had vastgebonden terwijl twee grote ronde hoepel oorbellen in goud aan haar oren van voor naar achteren bengelden.

Ze keek toe hoe ze haar tas die ze schuin over haar lichaam droeg over haar hoofd trok en met haar duim over haar neusring ging nadat de riem van de tas er tegen aan was gekomen. Voordat ze de arm versierd met een zwarte schorpioen met een SC erin op haar pols identiek aan dezelfde inkt die de andere mensen om haar heen op hun lichaam droegen en die overduidelijk hun gang representeerde langzaam naar beneden liet glijden.

Yasmin keek gefascineerd toe hoe de blik van Yoseline van geamuseerd in een nanoseconde oversloeg naar gevaarlijk bij het zien van Dario zijn hand rond Shonda haar middel.

Woordloos liet ze haar blik weer terug naar Shonda haar gezicht glijden terwijl ze met haar perfect gemanicuurde vinger naar de deur wees en ze hoefde het niet te herhalen voordat Shonda met twee andere meiden achter zich aan zich uit de voeten maakte.

"Hey monstertje." Glimlachte Dario nu alsof er net niks gebeurd was voordat hij Yoseline op zijn schoot trok en een kus op haar nek drukte.

"Schatje." Hoorde Yasmin haar met een opgezette glimlach tegen hem fluisteren.

"Mocht ik jou nogmaals met je arm rond een andere meid voor vinden snijd ik je ballen eraf en voed ze jou en dan heb je pas echt een reden om mij monstertje te noemen."

Dario grinnikte niet onder de indruk terwijl hij plagend fluisterde

"En ik dacht dat je nog een broertje of zusje voor Leighton wou?" Terwijl hij met een liefdevolle blik haar ogen met de zijne vasthield voordat hij zijn lippen op die van haar plaatste.

Ze kon haar gewoon zien smelten. En ze wist precies op dat moment dat ze verdomd voorzichtig moest zijn als ze zichzelf niet wou verliezen aan Dameon zoals Yoseline aan Dario.

Ze voelde een rilling over haar rug glijden bij de consequenties die dat mee zou brengen.

Vlak voordat ze voelde hoe Dameon die nog altijd in gesprek was met Darryl zijn hand onder haar truitje stak en het tot rust bracht op haar buik. Waardoor hij zonder het zich te beseffen de vlinders daarin wekte. alsof hij wist wat er door haar heen ging en haar wou meedelen dat het wellicht al te laat is.

                                                                    58


Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now