Hoofdstuk 1.8

3K 84 7
                                    

Aan de oude lezers. Een nieuwe vervolg staat op het forum aangezien ik het  verhaal nog niet compleet heb overgedragen naar wattpad.

Veel lees plezier aan de nieuwe lezers met deze vervolg en de oude lezers met de nieuwe

:) Cami xoxoxoxo


Het was pas de volgende ochtend dat ze hem weer zag fris gedoucht en in iedere hand een bord met eieren en toast terwijl hij zonder aankloppen haar kamer binnen liep.

Tussen samen geknepen ogen trok ze het dekbed nog iets hoger "ik weet dat dit je huis is en zo maar aankloppen als je de kamer binnen treed waar ik slaap en me omkleed is wel zo beleefd." Hij glimlachte terwijl hij haar opnam. En alhoewel er geen centimeter van haar lichaam te zien was voelde het zich aan alsof hij dwars door de dekens heen keek voordat hij

" Ik heb nooit beweerd dat ik beleefd ben poppetje." Zei de kamer verder in liep en het bord met eten op haar schoot legde.

"Daarbovenop. Is het al elf uur en meer dan ontbijt kan ik niet maken." ze keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan bij het horen van de betekenis achter de woorden en mompelde

"Ik weet waarom ik nog in bed lig wat is jou excuses?" Hij glimlachte geamuseerd "Zie aan je hebt je tong weer terug gevonden het gaat inderdaad veel beter met je."

Dameon keek toe hoe ze hem een ongemakkelijke glimlach terug wierp en haar blik woordloos terug naar haar bord liet glijden.

En voor een korte moment was haar gezicht een open boek en was de angst om weer op straat gezet te worden meer dan duidelijk erin te lezen.

Maar het was niet alleen het op straat komen dat ze wou verhinderen maar uit deze buurt vertrekken. Al begreep hij bij god niet waarom een persoon en vooral een meisje van haar kaliber hier zo graag wou blijven wonen.

En hij moest toegeven dat hij nieuwsgierig was naar het antwoord hierop. Maar niet zo extreem als naar het antwoord op de vraag hoe ver ze zou gaan om hier te kunnen blijven.

En aangezien ze aan haar aanblik liever bij hem dan bij Patrick was hoopte hij dat ze heel ver zou willen gaan om te kunnen blijven.

Want na het voorproefje die hij gisteren had gehad... hij beet voor een korte moment op zijn lip en voelde hoe zijn geslachtsdeel automatisch stijf werd bij de gedachte aan haar mond.

Dit is dan tot ze erachter komt dat jij gevaarlijker bent dan haar kleine vriendje, dan is het snel gedaan hier fluisterde het kleine stemmetje zacht.

Hij verzette zich iets zodat de bult niet duidelijk te zien zou zijn en negeerde het kleine stemmetje.

Hij nam Yasmin kort op terwijl hij nog een vork vol eieren in zijn mond stopte. Het was een lange tijd geleden dat een meisje hem zo opwond dat alleen de gedachte aan haar naakte lichaam onder hem ...

"kijk me niet zo aan." Hoorde hij haar stem hem opeens uit zijn eigen gedachtes halen.

"Ik weet bij god niet waar je het over hebt." Hij zag hoe een mengeling van woede en schaamte over haar gezicht gleed.

"Je weet heel goed waar ik het over heb. Ik sta op geen enkele verdomde menu als dessert Dameon dat je dit maar weet en wat er gisteren gebeurd is, was eenmalig."

Hij keek haar nu uitdagend en met een hint van amusement aan terwijl hij zich tergend langzaam voorover boog en zijn bord op het tafeltje naast het bed legde.

                                                                                                   33


Hij zag hoe ze een brok door slikte en nerveus probeerde naar achteren te schuiven terwijl hij zijn hand haar richting op uitstak.

Een gebaar die haar op der plek liet bevriezen. Langzaam en met precisie volgde hij met zijn vinger de contouren van haar rechter gezichtshelft richting haar kin.

Daar aangekomen liet hij zijn duim strelend over haar onderlip gaan en voelde hoe het zachtjes begon te trillen.

En al dit gebeurde terwijl ze hem met ogen als een ree gevangen in de koplampen van een auto aanstaarde.

Hij boog zich net voorover om zijn lippen op die van haar te plaatsen, als zijn vervloekte telefoon afging en ze beide opschrikten.

Hij keek toe hoe ze haar benen uit bed sloeg, wegschoof en daarmee automatisch genoeg afstand tussen hun schepte om de korte moment dat ze met elkaar hadden te verbreken.

Zuchtend viste hij zijn gsm uit zijn broekzak en mompelde geïrriteerd bij het zien van het gezicht van de persoon die belde "wat?" in de telefoon.

" Barbecue. Vanmiddag. Bij mam thuis. Wees op tijd, nuchter en haal die kleintje mee die bij je woont." Hoorde hij net zo kortaf de stem van zijn oudere broer Pascal door de telefoon antwoorden.

Als Dameon nog voordat hij Pascal een reeks vloekwoorden of op zijn minst fuck off tegen het hoofd kon gooien de kiestoon al hoorde.

Zuchtend stak hij zijn gsm weer weg en nam Yasmin op die nu één van zijn vesten aan had en de rits tot haar nek opgetrokken had

"Ik neem aan dat je niet terug zult schuiven naar je plek zodat we verder kunnen gaan waar we gestoord zijn worden nietwaar?" Met ogen die dolken naar hem schoten stond hij met opgeheven handen geamuseerd op en nam zijn bord van de kleine kast "welke maat kleding heb je?" vroeg hij nu grinnikend.

Ze zweeg voor een korte moment en nam hem op alsof ze niet wist of ze zijn vraag serieus moest nemen of niet en fluisterde dan onzeker

"Maat S." Hij knikte langzaam "Goed maak een lijstje van wat je nodig hebt zodat ik iemand kan sturen om het voor je te halen. We zijn namelijk bij mijn ouders uitgenodigd vanmiddag."

En zonder op haar antwoord te wachten en met alleen de angst die als een schaduw over haar gezicht gleed als laatste blik liep hij gniffelend haar slaapkamer uit.

En terwijl hij de rest van zijn bord leeg at besefte hij zich, dat ook hij meer dan angstig moest zijn voor wat er zou komen.

Want in geen duizend jaar zou zijn moeder hem een pintje laten drinken en wat eten zonder hem een tweede politie ondervraging in drie dagen tijd te laten doorstaan. Vooral nu ze wist dat er een meisje bij hem ingetrokken was.

Maar in tegenstelling tot de groentjes van de laatste twee dagen had zijn moeder een neus ervoor om dat te horen te krijgen wat ze wou.

En of dit nu op waarheid beruste of niet maakte haar geen moer uit zolang ze maar dat te horen kreeg wat ze wou horen.

Zuchtend gooide hij zijn vork weer op het bord en stond op dit zou een vervloekt lange avond worden.


                                                                                             ****


                                                                                              34




Mafia Princess (afgeschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu