Hoofdstuk 9. het einde is gewoon.....

1.9K 55 8
                                    




Hoofdstuk 9

    Het einde is gewoon een nieuw begin


"If you love life, don't waste time,

for time is what life is made up of."

Bruce Lee








Yasmin keek toe hoe de limousine die haar ooms en opa herbergde langzaam rond de fontein reed en zijn weg over het knerpende grind richting de hekken maakten. Weg bij het huis vandaan.

Ze voelde hoe de opgezette glimlach langzaam van haar lippen verdween bij het zien van de hekken die zich achter de limousine sloten, terwijl ze haar hand waarmee ze hun aan het uitwuiven was liet zakken.

Ze haalde diep adem knikte naar Lorenzo die wat verderop stond en haar met een hoofdbeweging vroeg of alles oké was.

Ze draaide zich langzaam terug naar het grote huis witte huis die midden op de Sentario landgoed stond en nam de treeën een voor een weer naar boven richting de buitendeur.

Ze haalde diep aan en zette haar glimlach weer recht voordat ze het huis weer binnen trad om zoals in de laatste vier uurtjes de schijn op te houden dat ze gelukkig verloofd was met Ricardo.

Ze knikte terug naar een blonde vrouw van in de veertig die gekleed was in een rode jurk en beladen met diamanten terwijl ze zich richting de toiletten begaf en haalde diep adem voordat ze de hoek van de hal in sloeg om vlak voor de glazen deuren die haar entree zouden verschaffen naar de zaal waar het feest werd gehouden te stoppen bij het gevoel van intense vermoeidheid die zich over haar heen spoelde.

Haar opa en ooms waren binnen gekomen en hadden haar omhelsd alsof ze de verloren dochter was.

Ze hadden haar een royale cheque gereikt als verlovingsgeschenk en hebben de hele avond over ditjes en datjes gesproken met de gasten.

Een elk zou denken dat ze daadwerkelijk blij waren met haar terug komst en dit huwelijk en ze moest het ze laten ze waren geweldige acteurs. Dus ze kon zich na vanavond perfect inbeelden hoe het zo ver heeft kunnen komen hoe haar ouders ze niet door hadden.

Ze zuchtte en sloot haar ogen voor een moment terwijl ze luisterde naar de muziek die door de gang heen galmde als ze na een paar seconde schrok van een warme hand die op haar schouder werd gelegd.

Ze keek op recht in de ogen van Ricardo.

"Alles ok?" hoorde ze hem zachtjes vragen ze knikte en liet een glimlach zijn weg over haar lippen zoeken.

" alles prima." Hij knikte met een frons terwijl hij zijn blik kort naar de aal liet glijden en zijn armen dan langzaam rond haar lichaam draaide en naar zich toe trok.

Ze liet op haar beurt haar blik kort naar de zaal glijden en zag hoe meerdere paar ogen hun schichtige blikken toewierpen en weg keken als hun ogen zich kruisten.

Ze zuchtte vermoeid ze hielden hun zonder twijfel allemaal in de gaten op zoek naar een zwakke plek. Op zoek naar de waarheid.

Was het daadwerkelijk liefde of niet.

Ze had zich nog nooit zo ongemakkelijk en angstig gevoeld als op dit feestje haar zogenaamde verlovingsfeest.

Ze was zonder het zich te beseffen midden in een slangennest terecht gekomen.

Dus leunde ze tegen Ricardo aan. Legde haar hoofd tegen zijn borst en liet hem haar strelen.

"je doet het goed" hoorde ze hem zachtjes fluisteren

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now