Let Op Mededeling!

1.9K 31 28
                                    


Hallo allemaal zoals wellicht sommige van jullie weten schrijf ik al jaren verhalen op een andere forum.

Sinds kort begonnen op wattpad met mafia princess nu heeft een van mijn lieve lezeressen die ook mijn oude werken kent mij erop attent gemaakt dat er een andere zogenaamde schrijfster mijn werk hier heeft gezet zonder toestemming.

Klacht is natuurlijk ingediend en vele dank aan BentElMaghreb-1 dat je het doorgegeven hebt maar hierdoor ben ik wel zo een beetje gedwongen geweest het verhaal er nu al op te zetten.

De reden dat ik bij de andere forum ben weg gegaan en mijn verhalen heb verwijderd was omdat ze de regels hadden gewijzigd en alle verhalen de eigendom werden van de forum. waar ik het natuurlijk niet mee eens was.

Vandaar de nieuw start op wattpad. Dus laat me een ding duidelijk stellen een verhaal verzinnen en opschrijven neemt veel tijd, energie en fantasie.

Tijd die je niet met je gezin en vrienden kunt doorbrengen omdat je schrijft voor andere mensen om er hopelijk van te genieten. om dan te zien dat iemand jou verhaal neemt waar je enorm hard voor hebt gewerkt is niet alleen extreem laag van die persoon maar ook nog eens enorm zielig.

Als je geen fantasie hebt om een verhaal te schrijven dan doe dit niet maar om iemands anders zijn werk te claimen en zelfs schaamteloos de originele titel te behouden en niet eens moeite te doen om de titel van het verhaal te wijzigen is lachwekkend zou het niet mijn werk zijn geweest.

Dus mijn werk uit te geven voor die van jou zonder er energie in te steken is niet alleen een enorme teleurstelling voor de schrijfster die er wel moeite voor heeft gedaan maar ook nog eens enorm respectloos en strafbaar.

Dus aan een ieder die interesse heeft. Mafia princess is zoals op de verhaal cover al aangeduid wordt de tweede deel van deze vierdelige reeks de eerste deel staat nu ook op Wattpad onder de naam

Sad Eyes Never Lie. mijn personages komen in elk van mijn verhalen telkens weer voor dus ook in Mafia princess zullen jullie de personages over een paar hoofdstukken van sad eyes never lie terug vinden. Vind het spijtig dat het zo moest gaan desalniettemin hierbij de link en hoop dat jullie het net zo leuk zullen vinden als dit verhaal


https://www.wattpad.com/myworks/59228202-sad-eyes-never-lie

PS volgende vervolg volgt vanavond of morgen en aan de oude lezers nieuwe vervolg staat op de forum en link staat ook nog beneden voor sad eyes never lie

XOXOXOXOX

Camelia







Mafia Princess (afgeschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu