Tempted by Sin

2.5K 40 18
                                    




verhaal beschrijving:

Ongetemd, arrogant, berekenend, adembenemend mooi maar met een hart van goud.

Dat zijn de woorden die gebruikt zouden worden als je mensen zou vragen Jaide te omschrijven.

Ze was een verleidster of player het was je leeftijd die bepaalde welke term  je zou gebruiken om haar te beschrijven en ze was één van de beste.

Niet het minst omdat ze het van de beste geleerd had. Haar beste vriend Ashraf.

Maar als Ashraf op een dag acht jaar gevangenisstraf opgelegd krijgt voor drugsbezit, wordt Jaide geconfronteerd met een levensveranderende gebeurtenis.

Opgegroeid als wees en met alleen Ash die ze als familie betrachtte schijnt het snelle leven, het geld en de spelletjes die ze jaren lang gespeeld had met verschillende mannen, geen betekenis meer te hebben.

Als hij haar ook nog eens niet wilt zien in de gevangenis keert ze zich naar haar laatste verovering  Zachariah een man die ze een week ervoor had leren kennen en niks anders had moeten voorstellen dan een nieuw speeltje die ze aan haar speelgoedkist kon voegen.

Verdrietig en eenzaam opent ze voor het eerst in haar leven haar hart voor een andere man dan Ash.

En Als hij haar dan ook nog eens voorstelt om met hem mee te gaan en daarmee de kans bied om haar player leven achter zich te laten grijpt ze dit met twee handen aan en volgt hem naar zijn geboortestad Parijs.

Acht jaar schijnt Jaide alles te hebben gekregen wat elke vrouw zich ooit maar kon wensen.

Maar dit alles verandert wanneer een geest uit het verleden haar leven na al die jaren weer binnen treed en haar nieuwe leven op zijn kop zet.

Is haar nieuwe leven genoeg om hier bestand tegen te zijn of is het verlangen naar haar oude leven sterker?

zoals jullie zien ben ik aan me derde verhaal begonnen genaamd Tempted by Sin (aka Dodelijke geliefde) ik hoop dat jullie ook van dit verhaal zullen genieten zoals jullie hopelijk genoten hebben van de eerste twee delen van de boek serie.

Link naar het verhaal vind je hier en beneden in de commentaren deel zo wie onderaan dit vervolg als je op EXTERNE LINK DRUKT of onder mijn werken.

https://www.wattpad.com/348030237-tempted-by-sin-proloog


XOXOXO Cami

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now