Hoofdstuk 2.2

2.8K 70 0
                                    

Ze zag hoe de man met grote ogen vol ongeloof door zijn knieën zakte en hoorde geschreeuw gevuld met paniek afkomstig van zijn vrienden.

Ze keek toe hoe mensen om hun heen in paniek weg liepen en terwijl ze dit allemaal registreerde kon ze haar ogen maar niet van de lichaam voor haar voeten houden.

Het was nog geen twee seconden later dat ze voelde hoe ze beetgenomen werd bij haar bovenarm en de club uit werd gesleurd.

Ze werd in een auto gepropt tussen Dameon en Jason in die bezig was zijn handen schoon te maken met wat doekjes.

Terwijl ze als gehypnotiseerd staarde naar al het rood dat plakte aan zijn handen. Ze voelde hoe haar vinger automatisch over de nu licht geworden litteken op haar pols ging.

Haar beide polsen hadden de afdruk van hetzelfde litteken en als de agent toen der tijd niet binnen was gekomen toen hij het deed zou ze nu bij haar familie zijn.

Ze schrikte op van een geklik en ziet hoe Jason het mes weer tevoorschijn had gehaald en bij het opkijken in zijn gezicht en het zien van de donker geworden blik.

Wist ze wat hij van plan was te doen en bleef zitten. Ze had sinds het moment dat haar familie zinloos gedood is worden een nonchalante houding richting de dood gehad.

Als ze bleef leven dan waren dat dagen en jaren waarin ze haar wraak kon plannen en uiteindelijk uitvoeren. Zou ze sterven zou ze met haar familie herenigd worden. Tenminste als je in dat hele leven na de dood gedoe geloofde. Wat zij deed.

Ze voelde hoe het koude metaal tegen haar nek gedrukt werd en de gedachtes tot stoppen bracht.

Met wijd open ogen keek ze Jason woordloos in de ogen. Zonder een piep van haar richting uit alleen met het geluid van haar sneller trommelende hart in haar oren.

Dit was het dan. Wat zo vele niet gelukt is zelfs zijzelf niet zal één of ander straat gangster in LA lukken.

Ze moest aan haar zelf toegeven dat ze een kogel prefereerde in plaats van afgeslacht te worden als een schaap maar vooruit wie was zij om een gegeven paard in het bek te kijken?

"Steek die mes weg of ik schiet je hoofd van je nek gestoorde mutherfucker." Hoorde ze Dameon nu woest naast haar sissen.

"Ze gaat ons uitleveren verdomme. Je weet hoe die fucking white bitches zijn. En ik ben zeker niet van plan om mijn leven lang achter de tralies te gaan doorbrengen omwille van haar."

Ze hoorde hoe een wapen nu naast haar werd geladen slikte nerveus als reactie daarop en voelde hoe het metaal dieper in haar huid drong.

"Je sluit die fucking mes en steekt het weg voor ik zonder te knipperen je hersens over de auto ruit verdeel en dit Jason is een bevel en belofte tegelijkertijd."

Ze zag hoe zijn broer Dario die vooraan naast de chauffeur zat zich nu naar achteren toe draaide en Jason tussen samen geknepen ogen aankeek.

Het was nog geen seconden erna of ze voelde hoe het metaal van haar nek werd gehaald en Dameon zijn hand rond haar schouders sloeg en woordloos naar zich toe trok met de wapen nog op zijn schoot.

De rest van de autorit verliep stil in een gespannen sfeer. Als de wagen na wat een eindeloze rit leek eindelijk tot stilstand kwam.

Ze keek toe hoe Dameon zijn deur opende om uit te stappen maar voordat hij dit deed zich naar haar terug draaide "Yasmin.." begon hij langzaam "Ik zal niks zeggen." Onderbrak ze hem snel terwijl ze haar blik naar die van hem ophief.


                                                                                                                                                                                            46



Mafia Princess (afgeschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu